Galeries de Fotos

Bulletí
L’ultima cita del campionat català, el ral·li 2000 Viratges es disputava aquest cap de setmana per terres properes a Manresa amb un total d’11 trams, estant encara en joc els títols de la Copa Catalunya de Ral·lis d’Asfalt i el Campionat de Catalunya de Ral·lis Absolut.

El Volant RACC / Trofeu MAVISA 2017 va posar punt i final a la temporada amb la disputa del Ral·li 2000 Viratges celebrat a Manresa. Després d’una excel·lent campanya, Pep Bassas és el nou campió de la copa de promoció en finalitzar cinquè a la prova del Bages, cursa en la que es va imposar Aleix Vila.
Gran temporada de Ramon Cornet i Dani Noguer a la Copa Kobe Motor, on han aconseguit guanyar tres de les sis proves disputades. L’última, aquest cap de setmana, al ral·li de terra de Pozoblanco (Còrdova).


Ja tenim guanyadors dels campionats Open Velocitat i Resistència que s’han disputat al llarg de l’any al Circuit d’Osona. La participació ha estat molt elevada i la competitivitat també, amb campionats que no s’han decidit fins a l’última cursa.
 
Marc Márquez es va proclamar diumenge a Xest campió del mon per sisena vegada, la quarta en MotoGP en els últims cinc anys. Quan era un infant, el tro de Cervera també va trepitjar alguns circuits com el d’Osona. Llavors, volia ser com Pedrosa i guanyar algun dia el Mundial...
La promoció és vàlida del 2 al 30 de novembre, de dimarts a dissabte. El Gran Premi consta de vuit minuts cronometrats i sis voltes de cursa i es corre amb el kart sènior.


El circuit de Móra d’Ebre va acollir el passat diumenge, 5 de novembre, la sisena i última prova de la Copa Catalana de Supermotard. Gran temporada dels pilots de l’Escuderia Osona, amb tres podis a la classificació final del campionat.
- Galeria de fotos de la Supermotard de Móra d'Ebre (FCM)

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal