Sigues padrí

  
Escuderia Osona, cinquanta anys
 

Un llibre recopilatori del mig segle de l’entitat. Una història gràfica i periodística de la trajectòria del club
 
El llibre conte 50 capítols amb la història de l’entitat, resultats, efemèrides, els principals esdeveniments  des del 1968 fins ara, on hi tindran protagonisme aquelles persones que han format part de la història del club així com totes les seves activitats esportives.
 
Un resum de la trajectòria de l’Escuderia Osona, el Ral·li Osona, la Pujada a Sant Bartomeu del Grau, el Ral·li Esprint de Sant Julià i on hi tindran també protagonisme les proves i activitats desenvolupades al Circuit d’Osona.
 
Un llibre de gran format, amb centenars de fotografies, documents, cròniques, classificacions i les històries humanes viscudes en 50 anys. El periodista vigatà Josep Autet i Soler, coneixedor de primera mà de la nostre entitat, és el coordinador i autor de l’obra.
 
Unes característiques tècniques dignes d’una obra gràfica impresa de qualitat. Un contingut distribuït en 500 pàgines de disseny, enquadernació rústica cosida, tapa dura amb funda... en definitiva, una obra impecable per llegir, recordar i gaudir.
 
 
Sigues padrí d’aquest projecte i col·labora per fer-ho possible
 
Si vols ser ajudar-nos, pots escollir diferents tipus d’apadrinatge, amb aportacions que van des dels 100 fins a 3.000 euros. Pots contactar amb nosaltres, al mail info@escuderiaosona.com o al telèfon 93 886 60 36, o omplir directament el formulari de sota.
 
Consulta aquí els tipus d’apadrinatge, que et donaran dret a invitacions, exemplars del llibre i espais publicitaris