Cucharrera inicia la defensa del títol de Supermotard amb una gran victòria a Móra d'Ebre
Actualitzat el 06/02/2017 19:07


El circuit de Móra d’Ebre va acollir aquest diumenge, 5 de febrer, la primera prova de la Copa Catalana de Supermotard. Gran actuació dels cinc pilots de l’Escuderia Osona que hi van participar i que van aconseguir pujar al podi en set ocasions.
En la categoria reina, l’SM 1, el nostre pilot Francesc Cucharrera va iniciar la defensa del títol amb solvència, guanyant les dues curses amb autoritat. Només li va fer ombra el segon classificat en les dues mànegues, Joan Llados, a 14 i 2 segons en cada una d’elles.

Xavier Rossell va signar una gran actuació a l’SM 4, amb un tercer lloc, aconseguit després d’una quarta i una segona posició.
 
Dos dels nostres pilots van competir a l’SM 65, i tots dos van acabar en posicions capdavanteres. Marc Aguilar va pujar al tercer esglaó del podi, amb un tercer i un segon lloc a les dues curses, sempre enganxat a Brian Uriarte, segon i primer respectivament i que va aconseguir la victòria final. Aitor Sierra, l’altra representant del club en aquesta categoria, va acabar cinquè.
 
Finalment, Carlos Miquel Daniel va ocupar la tercera posició a l’SM Road. El pilot de l’Escuderia Osona va quedar segon i tercer a les dues curses que es van disputar.