Blai Trias i Hugo Andreu guanyen la Promovelocitat a casa, al Circuit d'Osona
Actualitzat el 26/03/2017 16:02


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 26 de març, la segona cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat, amb un total de 50 pilots. Entre aquests, cinc representants de l’Escuderia Osona, que han aconseguit grans resultats.
- Galeria de fotos: Promovelocitat, Circuit d'Osona (Escuderia Osona)
Molt de públic i fresca a primera hora del matí. El sol ha sortit al migdia i ha fet pujar les temperatures. El dia anterior, dissabte, es van suspendre els entrenaments lliures a causa de la pluja.
 
En total, s’han disputat 10 curses, dues per cada categoria: les tres habituals (PromoCat1, PromoCat2 i PromoCat3) i dues de noves (ZFM150 i PW50) en les que competeixen pilots francesos.


 


En la PromoCat1 2 temps, el pilot de l’Escuderia Osona Blai Trias (a sobre, amb el dorsal 62) ha refermat el seu liderat a la categoria, amb una victòria molt ajustada. Trias ha quedat segon en la primera cursa, entrant a la meta enganxat al vencedor, Joel Esteban, i ha guanyat la segona, amb el mateix Esteban a només 1 dècima de segon. Els jutges, però, han penalitzat Esteban amb 10 segons per avançar-se a la sortida i l’han relegat a la setena posició. Al podi final: primer Blai Trias, segon Oriol Rodríguez i tercer Joel Esteban.
 
Més clara ha estat la victòria d’Óscar Núñez (Escuderia Motociclista), també líder de la categoria en la PromoCat1 4 temps, que s’ha imposat a les dues curses. En les dues mànegues i en la classificació final el podi ha estat el mateix: Núñez primer acompanyat de Valentín Perrone al segon lloc i Anwar Assouirite al tercer.
 
Els dos líders de la PromoCat2 també han marcat terreny i han guanyat les dues curses de les seves respectives categories amb autoritat. En la de 2 temps, victòria d’Ivan Uceda (Simonety School), amb Óscar Moreno en segon lloc i dos pilots de l’Escuderia Osona en tercera i quarta posició: Ari Mestres i Marc Martínez. En la de 4 temps, el vencedor ha estat Pol Solà (CEC Alcarràs) i Uriel Hidalgo i Yvone Cerpa han ocupat els altres dos esglaons del podi per aquest ordre respectivament.En la PromoCat3, victòria d’Hugo Andreu (Escuderia Osona), amb un primer i un segon lloc a les dues mànegues, que han estat molt competides. Amb aquest resultat, el nostre pilot se situa a la classificació del campionat molt a prop del líder, Aymon Bocanegra, que a Vic ha quedat tercer. Ha completat el podi Nikola Miroslavov, en segon lloc.
 
En la nova categoria de PromoCat PW50, una altra victòria del líder de la competició, Timeo Quintans (Minimotos Manfer), que ha guanyat a la mateixa línia de meta, amb menys d’un segon d’avantatge vers el segon classificat a les dues curses, Noa Bennati. El tercer esglaó del podi l’ha ocupat Matteo Roman.
 
A la PromoCat ZFM150 també s’ha imposat el líder de la categoria, Gregory Carbonnel (independent). El podi l’han completat, per aquest ordre, Dean Berta i Loris Chaidron. 

--------------------
Copa Catalana de Promovelocitat

- Alcarràs, 26 de febrer