Cucharrera i Daniel refermen a Alcarràs el liderat de les seves categories de Supermotard
Actualitzat el 17/05/2017 18:10


El circuit d’Alcarràs va acollir el passat diumenge, 14 de maig, la tercera prova de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard. Hi van participar quatre pilots de l’Escuderia Osona, que van pujar al podi en cinc ocasions.
- Galeria de fotos de la Supermotard d'Alcarràs (FCM)
En les mànegues compartides per les SM1, SM2, SM3 i SM4, es van repartir les victòries Nèstor Cardona i Francesc Cucharrera (SM1). Cardona es va endur la primera cursa del dia, després d’avançar i escapar-se d’un Francesc Cucharrera (Escuderia Osona) que havia dominat el primer terç de la prova. Víctor Alguacil va fer tercer. En la segona mànega, Cucharrera no va donar opcions a cap dels seus rivals, rodant en primera posició durant tota la cursa. En aquesta ocasió, Nèstor Cardona va fer segon i Víctor Alguacil, tercer. Amb aquest resultat, el nostre pilot referma el liderat al campionat.
 
Encara en aquesta carrera, en la categoria SM4, Xavier Rossell (Escuderia Osona) va aconseguir un tercer lloc final, amb una quarta i una tercera posició a les dues mànegues. Rossell manté així el tercer lloc a la general del campionat.
 
En la cursa d’SM65, victòria clara d’Oriol Rodríguez, seguit de Joan Ruiz. Va completar el podi el pilot de l’Escuderia Osona Aitor Sierra, amb una abandonament i una segona posició a les dues mànegues disputades. Sierra continua en tercera posició al campionat nacional.
 
Les mànegues d’SM Road van ser dominades per Steward García, que va aconseguir passar sota la bandera de quadres en primera posició. Piotr Biesiekirski va fer segon, mentre que Carlos Daniel (Escuderia Osona) va tancar les posicions de podi amb un cinquè i un segon lloc. Després d’Alcarràs, Daniel continua líder de la competició, tot i que amb una avantatge molt curta respecte a García.

- Clasificacions de les curses d'Alcarràs (PDF)
 
--------------
Campionat de Catalunya de Supermotard
- Móra d'Ebre, 5 de febrer
- Circuit d'Osona, 12 de març