Orriols agafa embranzida al campionat català de ral·lis amb una nova victòria a l'Empordà
Actualitzat el 29/05/2017 17:55


Aquest cap de setmana se celebrava una nova prova del regional català d’asfalt, el 32è Ral·li Empordà, un dels ral·lis més mítics del campionat, on Albert Orriols i Lluís Pujolar (Escuderia Osona) arribaven com a líders.
Un total de 80 participants, sota un sol de justícia, van prendre la sortida des de La Bisbal de l’Empordà per realitzar dues passades per cada tram, amb un total de 60,8 quilòmetres cronometrats: La Ganga, Santa Pellaia i Els Àngels.
 
Orriols va ser el clar dominador del ral·li guanyant tots els trams, fins i tot quan encara estava en cursa el seu rival més directe, Xavi Domènech, que hauria d’abandonar per problemes mecànics. 
 
Albert Orriols es mostrava satisfet: “Estem molt contents pel progrés amb el cotxe (Skoda Fabia R5), varem mantenir un ritme alt durant la prova sense escatimar cap esforç. Rodar així ens ajuda a conèixer millor el nostre cotxe i els compostos de Pirelli, que van funcionar perfectament. Ara som més líders tant en el Campionat de Catalunya com a la Copa d’Asfalt, i arribarem a la prova de casa -el Ral·li Osona- amb la moral molt alta i amb moltes ganes de donar una altra victòria als nostres seguidors”.
 
Al ral·li també hi van participar tres equips més de l’Escuderia Osona: Josep Bassas i Sergi Brugué, 22è lloc a la general i victòria al Volant RACC, on són líders; i Eduard Tuneu-Ricard Aulet i Carles Garcia-Xevi Serra, en 46a i 48a posició respectivament.
 
Classificació Final
1r A. Orriols – Ll. Pujolar (Skoda Fabia R5)
2n C. Domingo - Venceslao (Citroën DS3 R3T Max) +1:25.6
3r J. Segú - A. Gil (Citroën DS3 R3T Max) +2:42.8
4t J. Martinez - L. Larrosa (BMW M3 E30 +3:03.2
5è J. Sola - R. Izquierdo (Ford Sierra RS Cosworth) +3:08.3

- Classificació del ral·li

---------------------------
Campionat de Catalunya de ral·lis
- Ral·li Vila de Bellpuig, 17 de maig