Pep Bassas, més líder del Volant RACC després de la seva segona victòria consecutiva
Actualitzat el 29/05/2017 15:30
Segueix el domini de Pep Bassas al Volant RACC / Trofeu MAVISA que va disputar aquest passat cap de setmana la seva segona prova puntuable amb la celebració del Ral·li Empordà. Bassas va dominar la cursa amb autoritat i va estar escortat al podi per Aleix Vila i Sergi Francolí, segons i tercers respectivament. El jove pilot osonenc es consolida així al capdavant de la classificació general després de la segona cita del campionat.
Segona victòria consecutiva per a Bassas, que va controlar la prova des de la primera especial del Ral·li Empordà. Amb un canvi de copilot per a la cita gironina, sent Sergi Brugué l'encarregat de cantar les notes, Pep va encarar amb molt bon peu el ral·li amb el primer scratx aconseguit en el tècnic tram de La Ganga. Després de l'abandonament de Salines i el seu gran crono a Els Àngels, Bassas va rematar una bona feina que el reforça com a líder del Volant RACC / Trofeu MAVISA.
 
Aleix Vila i Marc Roca segueixen demostrant la seva bona adaptació al Peugeot 208 1.2 Pure Tech VR amb un altre segon lloc en l'any del seu debut a la copa de promoció del RACC. Els de Solsona sempre van estar en temps capdavanters, marcant un scratx en la segona passada per Sant Pellaia que els atorgava un punt addicional. Tots dos es van mostrar molt contents del seu rendiment, consolidant-se en el segon lloc del campionat.
 
Sergi Francolí i Guillem Aymerich van tornar a protagonitzar una molt bona actuació en la segona cita del Volant RACC / Trofeu MAVISA. Amb el seu primer podi en l'any del seu debut Sergi va mostrar una excel·lent progressió i a poc a poc s'aproxima als registres dels seus rivals. Tot i finalitzar a més d'un minut del guanyador, van encapçalar un grup de diversos pilots que lluitaven per l'últim calaix del podi.
 
 
Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA
1. Pep Bassas, 61 punts. 2. Aleix Vila, 52. 3. Oscar Ortolà, 39. 4. Sergi Francolí, 39. 5. Marc Paradell, 22. 6. Adrià Serratosa, 15. 7. Claudi Ribeiro, 12. 8. Alex Teixidor, 10. 9. Abel Barcons, 6. 10. Pablo Suárez, 4. 11. Jordi Salinas, 4

------------
Campionat Volant RACC / Trofeu MAVISA