Els nostres pilots mantenen els primers llocs de la Promovelocitat tot i la discreta actuació a Zuera
Actualitzat el 05/06/2017 10:20
El circuit de Zuera (Saragossa) ha acollit aquest cap de setmana la quarta prova de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat una quarantena de pilots, entre els quals quatre de l’Escuderia Osona.
Els nostre pilots han tingut en aquesta ocasió una actuació discreta, amb només un podi d’Ari Mestres. Tot i això, tres d’ells mantenen les primeres posicions en la classificació general, tots amb opcions al títol.
 
En PromoRacc1 2 temps, cop d’efecte de Joel Esteban, que ha guanyat les dues curses i ha arravatat el primer lloc de la classificació general a Blai Trias, de l’Escuderia Osona. El nostre pilot ha abandonat a la primera cursa i ha aconseguit un quart lloc a la segona. Tot i aquest mal resultat, encara està situat en segona posició del campionat, a només cinc punts d’Esteban.
 
Ari Mestres (Escuderia Osona) també conserva la segona posició a la classificació general en la categoria de PromoRacc2 2 temps, després d’un quart lloc a Zuera, amb una tercera i una cinquena posició a les dues mànegues. Oliver González, també del nostre club, ha signat una sisena posició final. Les victòries en aquesta categoria se les han repartit Óscar Moreno i Ian Chamorro.
 
Per últim, Hugo Andreu (Escuderia Osona) ha punxat a la categoria de PromoRacc3, amb un abandonament i un setè lloc. Tot i això, manté la segona posició del campionat, a força distància del líder, Aymon Bocanegra, que n'ha tingut prou amb un segon i un sisè lloc per vèncer a Zuera.

--------------------
Copa Catalana de Promovelocitat

- Alcarràs, 26 de febrer
- Circuit d'Osona, 26 de març
- Móra d'Ebre, 31 d'abril