Els pilots de l'Escuderia Osona pugen al podi en sis ocasions a la Promovelocitat de Móra d'Ebre
Actualitzat el 01/07/2017 19:17


El circuit de Móra d’Ebre ha acollit aquest diumenge, 2 de juliol, la cinquena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat quatre pilots de l’Escuderia Osona, que han pujat al podi en sis ocasions.
En la categoria de PromoRacc1 2 temps, magistral actuació de Blai Trias (Escuderia Osona) en la primera cursa del dia. El pilot de Taradell ha vençut després de remuntar de manera espectacular des de la cinquena posició de la graella de sortida. Joel Esteban, gran protagonista de la jornada, ha fet segon, a només una dècima del vencedor, mentre que Marc Lera ha finalitzat en tercera posició.
 
Joel Esteban s’ha imposat de manera contundent en la segona cursa, la qual ha dominat de dalt a baix. Oriol Rodríguez s’ha classificat en segona posició, mentre que Blai Trias ha fet tercer, aconseguint el segon lloc en la classificació final.
 
El títol en aquesta categoria és cosa de dos. Després de Móra d’Ebre, continua el frec a frec entre Esteban i Trias, amb 187 i 178 punts respectivament, ja molt distanciats de la resta de pilots.

A PromoRacc2 2 temps, el líder del campionat Ivan Uceda ha recuperat el camí de la victòria i ha aconseguit vèncer a les dues mànegues, amb la qual cosa ja té gairebé el títol a la butxaca. En segona posició a les dues curses, el pilot de l’Escuderia Osona Ari Mestres, que referma així la segona posició al campionat. En aquesta categoria, Oliver González (Escuderia Osona) ha quedat cinquè.
 
Duel trepidant entre Aymon Bacanegra i Hugo Andreu (Escuderia Osona) en la PromoRacc3, primer i segon classificat del campionat. Bocanegra s’ha adjudicat la primera cursa del dia després de mantenir una emocionant pugna amb Andreu, a qui ha superat per només una dècima. El duel entre tots dos pilots s’ha reprès en la segona cursa, tot i que en aquesta ocasió Bocanegra ha caigut i s’ha quedat sense opcions de victòria. D’aquesta manera, Hugo Andreu ha pujat a l’esglaó més alt del podi, seguit de Xarly Méndez, segon, i Daniel Viñas, tercer.

--------------------
Copa Catalana de Promovelocitat

- Alcarràs, 26 de febrer
- Circuit d'Osona, 26 de març
- Móra d'Ebre, 31 d'abril
- Zuera, 4 de juny