Endurane Racing Team marca la pauta en la primera i multitudinària prova de resistència amb els nous karts
Actualitzat el 12/03/2023 16:00

Els nous karts, grans protagonistes de les 2 Hores de kàrting. Foto: Escuderia Osona


L’Open de resistència 2023 del Circuit d’Osona s’ha estrenat aquest diumenge, 12 de març, a bombo i plateret, amb les 2 Hores de kàrting. Matinal assolellada i participació multitudinària, on els pilots ja han pogut gaudir dels nous karts Sodi RT10.
- Galeria de fotos de les 2 Hores de kàrting de l’Open de resistència

La prova ha comptat amb una inscripció rècord: 51 pilots, en 21 equips d’entre 2 i 4 participants. El guanyador, amb 95 voltes, ha estat Endurance Racing Team, format per Jordi Pujol i Aleix Costa.

La lluita pel podi ha estat ferotge, quatre equips han arribat a la mateixa volta (94) i separats per només uns segons. Finalment, el segon classificat ha estat l’equip Endurance Racing Team - ERT, amb Eduard i Nil Bertrana. El podi l’ha completat The Grand Tour (Salvador Villar i Jordi Boschdemont).
 

Els dos equips d'Endurance Racing Team, dominadors de la prova. Foto: Escuderia Osona


L’Open de kàrting 2023 té vuit curses de velocitat i vuit més de resistència. Destaquen les 12 Hores, que es disputaran el 8 de juliol. Podeu consultar el calendari clicant aquí.

Més informació i inscripcions, al telèfon del Circuit d’Osona: 93 886 60 36. 

Descansa en pau, company

La cursa ha viscut uns moments molt emotius. Just abans de començar a donar gas, pilots, familiars i oficials han fet un minut de silenci per recordar en Beni, oficial durant molts anys a l’Escuderia Osona i que ens ha deixat fa només uns dies.
 

Emotiu minut de silenci en memòria d'en Beni. Foto: Escuderia Osona