Cornet i de Ferrer triomfen al Pla d'Urgell
Actualitzat el 15/04/2015 17:35


Mollerussa va acollir l’11 d’abril la sisena edició del ral·li Pla d’Urgell, segona cursa de la temporada sobre terra. Gran actuació dels quatre equips de l’Escuderia Osona que hi van participar.
La prova era puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, i l'Open Catalunya i Trofeu Júnior de Ral·lisprints de terra, a més del Volant RACC i la Challenge Focuxtreme. Organitzat per l’escuderia Mollerussa, el ral·li va aplegar prop d’una cinquantena de participants i constava de dos trams: Bell-lloc d’Urgell i Arbeca, als quals s’havien de fer tres passades.

Rovira i Torrado, sisens en la general del ral·li, es van apuntar el triomf en la Challenge Focuxtreme, on hi participaven 23 equips. El segon lloc va ser per a Daniel Muntadas i Oriol Vives, amb un Ford Focus 1.6. El tercer calaix del podi en aquesta competició va ser per a Llorenç de Ferrer i Guillem Paredes (a la foto) de l’Escuderia Osona, que amb un altre Ford Focus van acabar el ral·li en vuitena posició, a 15,9 segons de Rovira-Torrado. El tàndem osonenc va fer l’scratx en el primer i en l’últim tram del ral·li, però van perdre uns preuats segons al segon, que els va relegar a la tercera posició. Sergio Cruz i Antoni Viñas, també de l’Escuderia Osona, van quedar en sisena posició de la Challenge i en 11è a l’scratx.

El Volant RACC disputava al ral·li Pla d’Urgell la seva segona prova puntuable de la temporada. Pau Frigola i Ana Tizón, que havien abandonat a la primera cursa, van sortir a per la victòria des de l’inici i van marcar el millor temps en tres trams amb el Peugeot 107. Frigola i Tizón van mantenir una dura lluita amb els segons classificats, Ramon Cornet i Daniel Noguer (Escuderia Osona), que arribaven al ral·li lleidatà com a líders de la copa de promoció del RACC després del triomf a Quart. Cornet i Noguer es van adjudicar dos scratx i van acabar la cursa a 25 segons dels guanyadors, la qual cosa els permet mantenir el liderat de la competició.

Josep Bassas i Sergi Brugué, de l’Escuderia Osona, també van participar al ral·li i van quedar en el 26è lloc de la general.

- Classificació del ral·li Pla d'Urgell
- Classificació de la Challenge Focuxtrem del ral·li Pla d'Urgell
- Més informació i classificacions del Volant RACC
- Més informació del ral·li Pla d'Urgell, des del web de la FCA

-----------------
Campionat de Catalunya de Ral·lies
- Ral·li de la Terrissa, 21 de març
- Ral·li Pacha-La Pineda, 28 de març