Arnau Pons, Xavier Rossell i Àlex Millan fan podi a la Supermotard de Juneda
Actualitzat el 23/04/2015 06:42
El circuit de Juneda (Lleida) va acollir diumenge, 19 d’abril, la segona prova de la Copa Catalana de Supermotard. A la cursa, hi van participar set pilots de l’Escuderia Osona, tres dels quals van pujar al podi final.
- Fotografies de la jornada (FCM)
El bon temps i l’afluència d’un nombrós públic va convertir la vetllada en tot un espectacle. Un total de vuit categories (SM 1, SM 2, SM 3, SM 4, SM 65, SM 85, SM Sots 18 i Trofeu SM Road) van omplir les graelles de sortida de pilots vinguts de diversos punts del món.

Precisament, el britànic Anthony Ford va aconseguir la victòria a SM Road. En aquesta categoria, l’actual campió, Arnau Pons (Escuderia Osona) va quedar segon, amb un segon i un tercer lloc a les dues curses.

La categoria amb una major representació dels nostres equips va ser la SM 65, amb tres pilots: Àlex Millan va quedar tercer; Aitor Sierra, quart (amb un tercer lloc en una de les mànegues); i Julen Àvila, sisè.

Bon paper també dels nostres pilots a la SM3, on Gerard Solano va signar un quart lloc i Marcos Toroncel, un sisè.

Finalment, el darrer pilot de l’Escuderia Osona, Xavier Rossell, va quedar tercer a la SM4, després de fer un tercer i un quart lloc a les dues mànegues.

La propera cursa de Supermotard tindrà lloc al circuit d’Alcarràs, el proper 5 de juliol.   

- Resultats de la prova de Juneda
- Més informació de la prova de Juneda, des del web de la FCM
- Classificació del campionat

--------------
Copa Catalana de Supermotard
- Menàrguens, 22 de març