Els nostres pilots tornen carregats de podis de la Promovelocitat i Mini Resistència a Juneda
Actualitzat el 09/05/2015 08:30


El Circuit de Juneda va acollir diumenge, 3 de maig, la tercera prova de la Copa Catalana de Promovelocitat, i la segona del Trofeu Català de Mini Resistència. Bon espectacle, amb una altíssima participació i curses molt disputades. Gran actuació dels 11 pilots de l’Escuderia Osona que hi van participar.
- Galeria de fotos de la cursa de Juneda (FCM)
Pel que fa a la Mini Resistència, amb dues hores de cursa, victòria del tàndem de l’Escuderia Osona format per Gerard Pons i Andreu Estaras, que van treure 50 segons als segons classificats, Cristian Górriz i Álex Muñoz. En aquesta proba també hi van participar dos equips més de l’Escuderia Osona: Joaquim Rabinet-Sergi Moret i Ruben Fernández-Daniel Melero, que van acabar a tres voltes dels vencedors, en quarta i cinquena posició respectivament.

A la Promovelocitat, a PromoCat 1 la victòria a Juneda va ser per a Adonais Villa. El nostre pilot Àlex Millan va quedar cinquè a la primera mànega i  no es va classificar a la segona.

A la PromoCat 2, en la categoria de 2 temps Marco Morelli va ser el més ràpid a les dues mànigues, superant per només unes dècimes en cada ocasió al pilot de l’Escuderia Osona Julen Ávila, que es va haver de conformar amb la segona posició. Destacada actuació de Blai Trias, amb un quart i un cinquè lloc.

Max Sánchez (Escuderia Osona) va ser el vencedor en la PromoCat 2, 4 temps, amb un segon i un primer lloc a les dues curses. Aitor Sierra, també de la nostra escuderia, va quedar setè.

Per últim, els dos pilots de l’Escuderia Osona que van participar a la  PromoCat 3 4, llanta 4,2-6,5, van pujar al podi: Yvonne Cerpa va fer segona i Max Sidel va acabar tercer. El guanyador va ser Òscar Núñez.

- Resultats de la cursa de Mini Resistència
- Resultats de les curses de Promovelocitat
- Més informació, des del web de la FCM

---------------
Copa Catalana de Promovelocitat
- Alcarràs, 8 de març
- Móra d'Ebre, 12 d'abril

---------------
Trofeu Catalá de Mini Resistència
- Alcarràs, 8 de març