Craksracing 1 guanya les primeres 24 Hores de kàrting amateur disputades al Circuit d'Osona
Actualitzat el 05/08/2015 09:14


L’equip de Craksracing 1 va guanyar la primera edició de les 24 Hores de kàrting amateur que es va disputar al Circuit d’Osona el cap de setmana del 24 al 26 de juliol. Hi van participar sis equips i un total de 50 pilots.
- Fotos de les
24 Hores de kàrtìng amateur (Escuderia Osona)
- Fotos nocturnes de les
24 Hores de kàrtìng amateur (J.M. Oliver)
La cursa era la primera de kàrting que s’organitzava a Catalunya en aquest format i va sorgir d’ una reformulació de les tradicionals 12 Hores, que s’havien celebrat al circuit de Vic en quatre edicions.

De fet, Craksracing 1 ja era un habitual de les 12 Hores, les quals ja havien guanyat en tres ocasions. Els vencedors van signar un total de 1.344 voltes al Circuit d’Osona durant les 24 hores. L’equip estava format per Francisco Moragues, Eloi Valenzuela, Axel Valero,  Ricard Suaña, Gustavo Crespo, David Martínez i David Genova.

La cursa va ser molt disputada i fins a mitjanit les posicions van estar molt ajustades al capdavant. Finalment, Equip Open va creuar la meta en segona posició, a tres voltes dels vencedors (1.341). Els integrants d’aquesta formació també havien participat en diverses ocasions a les 12 Hores, en dos equips (Autoscratx i Nestlé), i actualment disputen l’Open 4 Estacions del Circuit d’Osona: Josep Bigas, Adrià Santos, Nicolas Decamps, Albert Bigas, Arnau Roviró, Joan Corbatera, Joan Chercoles i Ivan Noguera.

En el tercer lloc es va classificar P Team, un equip també habitual a les 12 Hores, a només dues voltes (1.339) del segon classificat. La formació estava composta per: Jordi Comerma, Jacint Clopès, Carles Creixans, Santi Mercader i Eduard Bertrana.

La quarta posició també va ser molt disputada i es va aclarir en les darreres voltes. Exsunredtianos, un equip format per mecànics i enginyers de l’escuderia professional Sunred, van signar 1.321 voltes. En cinquena posició, a  una volta (1.320), es va classificar Nordschleife. El sisè lloc va ser per a l’Escuderia Aspid, amb 1.298 voltes.

- Classificació final
- Totes les classificacions i més informació
- Galeries de fotos de les 12 Hores


Una imatge nocturna /  Josep Maria Oliver


Dos karts, en plena pugna / Joan Martínez