L'Escuderia Osona obté vuit podis a la Promovelocitat i Mini Resistència de Móra d'Ebre
Actualitzat el 25/08/2015 17:03


El circuit de Móra d´Ebre va acollir aquest diumenge, 23 d’agost, una nova prova dels campionats catalans de Promovelocitat i Mini Resistència. Prop d´una setantena de pilots, entre els quals 11 de l’Escuderia Osona, es van citar al circuit de Terres de l´Ebre.
Pel que fa a PromoCat 1 2 Temps, Daniel Mogeda va guanyar les dues mànigues del dia amb molta autoritat. El pilot de la nostra escuderia, Àlex Millan, va quedar en setena posició.

Adrian  Cruces i Julen Ávila (Escuderia Osona) van protagonitzar una autèntica batalla a la PromoCat2 2 Temps. Finalment, Cruces va pujar a l´esglaó més alt del podi, seguit de Julen Ávila, que va guanyar una mànega i va quedar tercer en l’altre, i Marco Morelli, el líder del campionat. Amb aquest resultat, Ávila consolida la segona posició al campionat. Blai Trias, també de l’Escuderia Osona, va classificar-se en setena posició, amb un sisè i un novè lloc a les dues curses.

El pilot de l’Escuderia Osona i actual lider de la PromoCat 2 4 Temps, Max Sánchez, va tornar a vèncer, amb  una primera i una segona posició en les dues mànigues. Brian Uriarte i Miguel Camarero el van acompanyar al podi. Aitòr Serra, un altre dels nostres pilots, va aconseguir una meritòria quarta posició, amb un quart i un tercer lloc. Sánchez té a tocar el títol, a manca només de dues curses.

Òscar Núñez, Ian Chamorro i Max Seidel (Escuderia Osona) van ocupar el podi, en aquesta posició, en la categoria PromoCat 3 4.2 llanta 6.5. Seidel consolida així la segona posició en el campionat, amb dos tercers llocs a les dues mànegues. Yvonne Cerpa, en canvi, baixa una posició, fins a la quarta, després d’haver signat un cinquè lloc a Móra d’Ebre.

- Classificacions de la Promovelocitat (PDF)

Mini Resistència amb sabor osonenc

La Mini Resistència, l´altra especialitat que es va disputar a la vetllada, va finalitzar amb la victòria del duet format per Cristian Górriz i Álex Muñoz, en la categoria Serie. En segon lloc, a tres voltes, hi trobem els nostres pilots Sergi Moret i Joaquim Rabionet, que ara ocupen el cinquè i sisè lloc al campionat.

També hi van participar dos equips més de l’Escuderia Osona: Gerard Andreu i Xavier Pons, quarts a vuit voltes dels vencedors (en tercer i quart lloc del campionat); i Àlex Millan i Aitor Serra, que no es van classificar.

- Classificacions de la Mini Resistència (PDF)

--------------
Copa Catalana de Promovelocitat
- Alcarràs, 8 de març
- Móra d'Ebre, 12 d'abril
- Juneda, 3 de maig
- Zuera, 21 de juny
- Alcarràs, 26 de juliol
---------------
Trofeu Catalá de Mini Resistència
- Alcarràs, 8 de març
- Juneda, 3 de maig
- Alcarràs, 26 de juliol