El Circuit d'Osona corona els primers campions de la Promovelocitat i la Mini Resistència
Actualitzat el 20/09/2015 15:47


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 20 de setembre, la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat i la sisena del Trofeu Català de Mini Resistència, penúltima (última per a la categoria de Promo Cat 3) i última prova respectivament del campionat. Les dues competicions han aglutinat un total de 67 pilots (a la foto, Leandro Quintans, amb el dorsal 77 / Josep M. Oliver).
- Fotos entrenaments Promovelocitat i Mini Resistència (J.M. Oliver)
- Galeria de fotos de les curses de Promovelocitat (J. M. Oliver)
- Galeria de fotos del podi i el parc de la Promovelocitat (Esc. Osona)

- Galeria de fotos de la Mini Resistència (Esc. Osona)
Matinal assolellada i molta afluència de públic. Les proves han coronat els primers campions d’algunes de les diverses categories. A la Promovelocitat, han aconseguit el títol Max Sánchez (Escuderia Osona), Marco Morelli, Adrian Calderon, Óscar Núñez i Leandro Quintans; i en la Mini Resistència, Àlex Muñoz - Cristina Gorriz i Ricardo Sepúlveda - Jordi Losada.

En la categoria Promo Cat 1, el vencedor ha estat Daniel Mogeda, amb un segon i un primer lloc a les dues mànegues. Els tres primers llocs a les dues curses i al podi l’han compartit els mateixos pilots: Brian Guarino ha quedat segon, amb un primer i un tercer lloc; i Adonais Villa, tercer, amb una tercera i una segona posició a les dues curses. Amb aquest resultat, Mogeda (Mc Móra d’Ebre) té gairebé assegurat el primer lloc del campionat, amb 48 punts d’avantatge sobre el seu perseguidor, Villa. En aquesta cursa hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona: Àlex Millan i Alejandro Martínez, que s’han classificat en 11a i 13a posició respectivament.

Gran actuació dels pilots de l’Escuderia Osona en la Promo Cat 2. En la categoria de 2 Temps, Julen Àvila ha pujat al tercer esglaó del podi, en una cursa que ha guanyat Adrian Cruces, que s’ha alternat la victòria i el segon lloc a les curses amb el segon classificat, Eric Fernández. En quarta posició, Blai Trias (Escuderia Osona), que a les dues mànegues s’ha classificat en quarta posició, enganxat a Àvila. Marco Morelli (Simonety School), que avui ha signat un discret cinquè lloc, és el campió de la categoria, a manca d’una cursa. Per la seva banda, Àvila te tots els números d’aconseguir el segon lloc al campionat, ja que té 45 punts d’avantatge sobre el tercer classificat, Cruces.

La categoria de  Promo Cat 2 4 Temps també té campió: Max Sánchez, de l’Escuderia Osona, que ha guanyat les dues curses, sempre per davant de Juan José Garcia, el segon classificat. El podi l’ha completat Miguel Camarero. Aitor Sierra, també de la nostra escuderia, ha quedat 8è.


Sortida de la Promo Cat 2 / Josep M. Oliver

La Promo Cat 3, la que té més subcategories, ha conclòs avui la temporada. En la de 4.2 llanta 5, el vencedor ha estat Alla Groppi, que ha guanyat les dues curses. El podi l’ha compartit amb Adrian Calderon i Uriel Hidalgo, per aquest ordre. Calderon ja va aconseguir el campionat en l’anterior cursa, a Móra d’Ebre.

En la categoria 4.2 llanta 6.5, el guanyador ha estat Ivan Chamorro, amb un segon i un tercer lloc. Yvonne Cerpa, de l’Escuderia Osona, ha ocupat el segon lloc, amb una tercera i una segona posició a les dues curses, i ha signat una gran temporada, amb un quart lloc al campionat. Ha completat el podi Óscar Nuñez, que ja va aconseguir el campionat amb antelació, a Móra d’Ebre. Màx Seidel (Escuderia Osona) ha fet cinquè a la cursa i ha quedat tercer al campionat.

Per últim, en la categoria 6.2, el guanyador ha estat Leandro Quintans, seguit de Ian Finestres i Jordi Losada. Quintans s’ha emportat el títol, després de guanyar totes les curses de la temporada.

El pilot de Moto GP, Toni Elias, que ha visitat el Circuit d’Osona, ha lliurat els guardons als guanyadors de la Promovelocitat.

Pons i Andreu freguen el títol de Mini Resistència

Pel que fa a la Mini Resistència, la cursa de dues hores també ha significat el final de la temporada. L’equip guanyador en la categoria Sèrie ha estat el tàndem de l’Escuderia Osona format per Xavier Pons i Gerard Andreu, que han marxat dels altres pilots a les primeres de canvi i els han arribat a treure fins a tres voltes d’avantatge. En el tram final, una caiguda d’Andreu ha reduït la diferència a 44 segons vers el segon classificat, Àlex Muñoz i Cristina Gorriz, que han guanyat el títol. El nostre equip s’ha hagut de conformar amb el segon lloc al campionat. El podi l’han completat Pere Serra i Marc Ribas.

A la categoria Open, el podi l’han conformat, per aquest ordre: Ricardo Sepúlveda - Jordi Losada, Adonais Villa – Kevin Zambrano i Jan Chamorro – Erik Lorenzo. Sepúlveda i Losada s’han proclamat campions després de guanyar les vuit curses de les quatre proves en les quals han participat.

- Totes les classificacions de la Promovelocitat
- Totes les classificacions de la Mini Resistència

--------------
Copa Catalana de Promovelocitat
- Alcarràs, 8 de març
- Móra d'Ebre, 12 d'abril
- Juneda, 3 de maig
- Zuera, 21 de juny
- Alcarràs, 26 de juliol
- Móra d'Ebre, 28 d'agost
---------------
Trofeu Catalá de Mini Resistència
- Alcarràs, 8 de març
- Juneda, 3 de maig
- Alcarràs, 26 de juliol
- Móra d'Ebre, 28 d'agost


Sortida de la Mini Resistència / Escuderia Osona