Julen Àvila tanca la temporada amb un segon lloc final a la Promo Cat 2 2 Temps
Actualitzat el 15/10/2015 15:44
El circuit de Calafat va acollir aquest diumenge, 11 d’octubre, la darrera cursa de la temporada de la Copa Honda CBR 250R, la Copa Rieju RS3, la Promovelocitat (categories Promo Cat 1 i Promo Cat 2) i el Trofeu Català de Clàssiques, amb un total de 100 pilots. Pel que fa a la Promovelocitat, hi van participar quatre pilots de l’Escuderia Osona.
A la Promo Cat 2 2 Temps, Julen Àvila va queda segon, amb un tercer i un segon lloc a les dues mànegues. Amb aquest resultat, el pilot de l’Escuderia Osona va consolidar el segon lloc del campionat, que ja tenia pràcticament assegurat. Pel que fa a Blai Trias, va quedar cinquè, un resultat que el situa en la sisena posició del campionat.

En la Promo Cat 2 4 Temps, hi havia poca cosa a decidir. El pilot de l’Escuderia Osona Max Sànchez va aconseguir matemàticament el títol en la darrere cursa, precisament al Circuit d’Osona. A Calafat, però, el nou campió no va signar una gran actuació: no es va classificar a la primera mànega i va quedar segon a la segona. Aitor Sierra, per la seva banda, va aconseguir el segon lloc final, la qual cosa l’ha col·locat en la quarta posició del campionat, a tocar el podi.

- Més informació de la cursa, des del web de la FCM
- Classificacions de la cursa
- Classificació final del campionat de Promo Cat 2 2 Temps
- Classificació final del campionat de Promo Cat 2 4 Temps

--------------
Copa Catalana de Promovelocitat
- Alcarràs, 8 de març
- Móra d'Ebre, 12 d'abril
- Juneda, 3 de maig
- Zuera, 21 de juny
- Alcarràs, 26 de juliol
- Móra d'Ebre, 28 d'agost
- Circuit d'Osona, 20 de setembre