Arnau Pons revalida a Vic el títol d'SM Road
Actualitzat el 18/10/2015 16:58


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 18 d’octubre, la sisena i última prova  de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat un total de 49 pilots (a la foto, Arnau Pons).
- Fotos: Copa Catalana Supermotard, Circuit d'Osona (Esc. Osona)
Matinal amb molt bona afluència de públic i bon temps, sense massa sol i amb una temperatura agradable. S’han disputat vuit curses, dues mànegues per a cada categoria, agrupades de la següent manera: SM 1-SM2-Sots 18, SM Road, SM 65-SM 85 i SM 3-SM 4.

El pilot de l’Escuderia Osona Arnau Pons ha revalidat el títol de la categoria SM Road, on es competeix únicament sobre asfalt i no es passa pel tram de sorra. Pons s’ha imposat amb comoditat a les dues mànegues, i el seu gran rival, Jaume Ferrer, que estava a només 3 punts a la classificació general del campionat, s’ha hagut de conformar amb el segon lloc a les dues curses. Ha completat el podi Xavier Alba, que ha quedat tercer a les dues mànegues.

A la categoria reina, l’SM 1, exhibició de l’imbatible Francesc Cucharrera. L’han acompanyat al podi Àngel Grau, amb un segon i un tercer lloc, i David Giménez, amb un segon i un quart. Amb aquest resultat, Giménez (Mc Lleida) es proclama campió de la categoria. Cucharrera només ha participat en quatre de les sis curses, les quals ha guanyat totes, però no ha estat suficient.


Gerard Bailo (SM 2) i Julen Domingo (Sots 18) / Escuderia Osona

A l’SM 2, final de campionat apassionant. Gerard Bailo no ha pogut mantenir el liderat, tot i guanyar en la segona cursa, perquè a la primera ha hagut d’abandonar. El seu rival, Oriol Peris (Mc Lleida), ho ha aprofitat, amb un primer i un segon lloc, i ha sumat els punts suficients per proclamar-se campió, amb només 2 d’avantatge sobre Bailo.

En Sots-18, el peix ja estava venut abans de començar, Joan Martínez (Mc Lleida) ja tenia el títol a la butxaca. Tot i això, no s’ha relaxat i ha obtingut una nova victòria, amb un primer i un segon lloc. Han completat el podi de Vic Julen Domingo i Salvador Gelada.

Pel que fa a l’SM 3, victòria contundent de Fernando Urra, que s’ha imposat amb comoditat a les dues mànegues. El segon lloc l’ha ocupant Lluís Montala, que no n’ha tingut prou per arravatar-li el títol a Joan López (GM Molins) qui, amb 30 punts d’avantatge sobre Montala, el tenia gairebé assegurat. López n’ha tingut prou amb un cinquè lloc. El podi, amb un quart i un tercer lloc, l’ha completat el pilot de l’Escuderia Osona Gerard Solano. En sisè lloc, s’ha classificat un altre pilot de la nostra escuderia, Marcos Torondel.


Joan Ruiz, campió d'SM 85 / Escuderia Osona

A l’SM 4, cap sorpresa. Victòria tranquil·la de José Luís Hernández (Mc Sant Celoni), que ja tenia el títol assegurat i que ha guanyat les 12 mànegues disputades al campionat. El segon esglaó del podi a Vic ha estat per a Andreu Gómez i el tercer per a Bruno Moneyron. Xavier Rossell, de l’Escuderia Osona, s’ha classificat en quart lloc, la qual cosa l’ha fet pujar fins a la segona posició final del campionat.

Per últim, per als més petits, a l’SM 65, gran victòria d’Àlex Millan (Escuderia Osona), amb un segon i un primer lloc. Amb aquest resultat, Millan finalitza la temporada en segon lloc de la categoria, darrere del campió, Oriol Rodríguez (Racc M.S.), que al Circuit d’Osona ha quedat segon. George Domingo ha completat el podi a Vic. Aitor Sierra (Escuderia Osona) ha quedat cinquè, molt a prop de les posicions de podi, un lloc que ha repetit al campionat.

En SM 85, Joan Ruiz (Mc Móra d’Ebre) ha celebrat el títol que ja havia aconseguit matemàticament i s’ha imposat a les dues curses. Aaron Garcia i Gerard Martin l’han acompanyat al podi.

- Més informació i classificacions de la Supermotard al Circuit d’Osona
- Galeries de fotos de la Supermotard al Circuit d’Osona

------------
Copa Catalana de Supermotard
- Menàrguens, 22 de març
- Juneda, 19 d'abril
- Alcarràs, 5 de juliol
- Móra d'Ebre, 13 de setembre
- Can Padró, 27 de setembre


Cursa SM1-SM2-Sots 18 / Escuderia Osona