L'Escuderia Osona tanca 2015 amb vuit títols
Actualitzat el 26/12/2015 09:47


Els pilots i copilots de l’Escuderia Osona han tornat a signar aquest 2015 una de les millors temporades dels últims anys, on han aconseguit vuit títols. A més, els nostres equips han pujat al podi en nombroses competicions.

Automobilisme
- AUTOCRÒS Marc Batlle ha tornat a rubricar una gran temporada: ha revalidat amb autoritat el títol català de Car Cross i ha guanyat la Copa 974Sport car cross d’Aragó.
- RAL·LI Albert Orriols (foto, a sobre) també ha revalidat el títol de la Copa de Catalunya d'Asfalt, la qual cosa l’ha permès pujat fins a la segona posició final del campionat absolut, un sol punt per sobre de Miquel Prat.
- RAL·LI Ramon Cornet, amb Dani Noguer de copilot, ha guanyat el Volant RACC més competit dels últims anys, que no es va decidir fins a la darrera cursa.
- REGULARITAT Narcís Marcó, amb la seva filla Clàudia de copilot, ha obtingut el subcampionat de la Copa Catalana de Regularitat Esport. L’equip ha guanyat dos dels ral·lis de la temporada: el Costa Brava i el Costa Daurada.
- ESLÀLOM Dani Balasch ha tornat a brillar al campionat català d’Eslàlom, on defensava el títol. En aquesta temporada, el pilot de l’Escuderia Osona ha quedat subcampió i ha guanyat el campionat de la Classe 6.
- ECOSÈRIES Xevi Casas ha aconseguit per segon any consecutiu el subcampionat de Catalunya d’eficiència i regularitat, en la categoria d’Electrosèries. A més, amb Ivan Matavacas i a dins de l’equip Mercedes Quadis EcoTeam, ha guanyat la Copa d'Espanya d'Energies Alternatives per equips.
- KÀRTING Ekaitz Elorz s'ha emportat el subcampionat català de kàrting, en la categoria de benjamins.

Motociclisme
- TRIAL Gil Vila, que defensava el títol, ha quedat subcampió de Catalunya en la categoria Promo 125cc.
- PROMOVELOCITAT Gran actuació dels nostres pilots en aquesta disciplina: Max Sànchez ha guanyat amb autoritat  la Promo Cat 2 4 Temps; Julen Àvila ha quedat segon en la Promo Cat 2 2 Temps; i Max Seidel, tercer en la Promo Cat 3, en la categoria 4.2 llanta 6.5.
- SUPERMOTARD Arnau Pons ha revalidat el títol en la categoria SM Road del Trofeu Català de Supermotard, en un final apassionant que es va decidir al Circuit d’Osona. Xavier Rossell ha quedat segon del campionat en la categoria SM 4.
- MINI RESISTÈNCIA Gran actuació de Xavier Pons i Gerard Andreu en aquesta nova disciplina motociclista. L’equip de l’Escuderia Osona ha aconseguit el segon lloc final del campionat.