El Circuit d'Osona dóna el tret de sortida de l'espectacular Copa Catalana de Supermotard
Actualitzat el 09/04/2016 11:15
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 10 d’abril  la primera prova  de la Copa Catalana de Supermotard. La vetllada promet, amb la visita d’una de les especialitats motociclistes més espectaculars i que arriba amb els millors pilots catalans.
Com ve sent habitual en les curses de Supermotard, el traçat augmentarà la seva corda obrint l’àrea asfaltada del circuit a la zona de terra, per tal d’oferir una pista mixta, signe distintiu d’aquesta modalitat.
  
En principi, tot i que finalment dependrà del nombre d’inscrits, hi ha previstes dues curses per a cada categoria, algunes de les quals es podrien ajuntar. Hi ha un total de nou categories: des dels més joves a les SM 65, SM 85 i Sots 18, als més veterans de les quatre categories sènior (SM1, SM2, SM3 i SM4) o els de SM Road, que és la única de les categories on es competeix únicament sobre asfalt i no es passa pel tram de sorra. Precisament, en aquesta darrera categoria, el campió de la competició en els últims dos anys ha estat Arnau Pons, de l’Escuderia Osona.

Els entrenaments començaran als volts de les 9 del matí. Un parell d'hores més tard, s'iniciaran les curses.

- Més informació de la Supermotard al Circuit d’Osona
- Galeries de fotos de la Supermotard al Circuit d’Osona