Aitor Sierra i Gerard Andreu pugen al podi a la Promovelocitat de Zuera
Actualitzat el 14/06/2016 19:15
La Copa Catalana de Promovelocitat ha celebrat la quarta prova de la temporada aquest cap de setmana al circuit de Zuera. Hi ha participat quatre pilots de l’Escuderia Osona.
Pel que fa als resultats del dia, a PromoCat 3 llanta 6.5 la victòria ha estat per a Ivan Uceda, empatat a punts amb Hugo Andreu, de l’Escuderia Osona, amb qui s’ha alternat el segon i el primer lloc a les dues mànegues. Jan Domínguez ha completat el podi. Amb aquest resultat, Andreu se situa tercer del campionat, a molts pocs punts del segon lloc.

A PromoCat 2 2 Temps, victòria incontestable pel líder de la categoria, Luca Gottlicher. Ari Mestres (Escuderia Osona) ha signat un meritori quart lloc, amb una cinquena i una tercera posició a les dues curses, que el consoliden al tercer lloc del campionat.

Un altre dels pilots del nostre club, Aitor Serra, també s’ha classificat en tercera posició a la PromoCat 2 4 Temps, on la victòria ha estat per a Pol Solà. Serra ha estat molt regular, amb dues terceres posicions a les dues mànegues, que també el refermen a la tercera posició del campionat.

Per últim, Blai Trias (Escuderia Osona) ha quedat cinquè en la categoria de Promo Cat 1 2 Temps, una cursa que ha guanyat Adrián Cruces.

La propera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat se celebrarà el 24 de juliol a Móra d’Ebre.

- Classificacions de la cursa de Zuera

----------
Copa Catalana de Promovelocitat, 2016

- Circuit d'Alcarràs, 13 de març
- Circuit de Móra d'Ebre, 3 d'abril
- Circuit de Juneda, 15 de maig