El Circuit d'Osona deixa gairebé enllestits tots els títols de Promovelocitat i Miniresistència
Actualitzat el 21/09/2016 16:35


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge 18 de setembre la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat i la sisena del Trofeu Català de Miniresistència, penúltima i última prova respectivament del campionat. Hi han participat un norantena de pilots, entre els quals 15 de l’Escuderia Osona. Gairebé tots els títols de la Promovelocitat ja han quedat decidits.
- FOTOS Promovelocitat i Miniresistència al Circuit d'Osona
Jornada assolellada, amb una mica de fresca a bon matí. Molt de públic s’ha apropat a les instal·lacions de Vic per gaudir d’una matinal espectacular.
 
A la PromoCat1, victòria inqüestionable d’Adrian Cruces (KSB Sport), que ha guanyat les dues curses amb autoritat i s’ha emportat el títol de 2 Temps a manca encara d’una prova. En aquesta categoria, l’han acompanyat al podi Brian Guarino i Èric Fernández, aquest últim també amb el subcampionat assegurat, mentre que Blai Trias (Escuderia Osona) ha aconseguit el quart lloc.  


 


A la PromoCat1 4 Temps les coses estan més ajustades. La victòria ha estat per a Max Sánchez (RACC MS), el segon lloc per a Marc Lera i el tercer, per a Adrián Calderon, que han fet la mateixa posició en les dues mànegues. Amb aquest resultat, Sánchez se situa 2 punts per sobre del líder del campionat, Hugo Millán, que no ha corregut a Vic.
 
Pel que fa a la PromoCat2 2 Temps, el títol també està decidit. Luca Gottlifcher (RACC MS) n’ha tingut prou per assegurar-se el campionat amb un segon i un tercer lloc a les dues curses, i un segon general. Ari Mestres, de l’Escuderia Osona, ha aconseguit la victòria, guanyant les dues mànegues, i s’ha assegura el subcampionat. El tercer esglaó del podi l’ha ocupat Jordi Losada (Lorenzo Bcn). En aquesta cursa, el pilot de l’Escuderia Osona Mark Martínez ha quedat en sisè lloc.
 
També n’ha tingut prou Pol Solà (CEC Alcarràs) per proclamar-se campió a la PromoCat2 4 Temps amb un tercer lloc final, i marcant de prop Brian Uriarte, el seu màxim rival, que ha quedat quart, després de patir un accident a la segona cursa. La victòria al Circuit d’Osona ha estat per a Valentín Perrone (Mc Móra d'Ebre), que iguala Aitor Sierra (Escuderia Osona) al tercer lloc del campionat, després que aquest hagi tingut problemes a la segona mànega i només hagi pogut fer 10è.
 
A la PromoCat3 4.2 llanta 5”, el vencedor ha estat Daniel Viñas (Lorenzo Bcn), que ha guanyat 12 de les 14 curses que s’han disputat aquest any i també ha aconseguit el títol. El segon lloc se l’ha emportat Alain Groppi, que té assegurat el subcampionat.

 
El guanyador de les dues curses de PromoCat3 4.2 llanta 6.5” ha estat Aymon Bocanegra (Simonety School). El segon esglaó del podi l’ha ocupat Nikola Miroslavov, mentre Hugo Andreu, de l’Escuderia Osona, ha pujat al tercer, després de tenir problemes a la sortida de la primera cursa i fer el segon lloc a la segona. El virtual guanyador del campionat és Ivan Uceda, que no ha participat a la prova del Circuit d’Osona.
 
Andreu i Gorriz, campions de la categoria Serie de Miniresistència

Pel que fa a la darrera cursa de la temporada de Miniresistència, també s’han decidit els campions de les tres categories. La cursa ha durat tres hores.
 
En la categoria Challenge Rieju-Pro, victòria amb solvència de Daniel Mogeda i Nil Roig (RACC MS), que els hi ha donat el títol. A 9 i 10 voltes, s’han classificat en segona i tercera posició dos equips de l’Escuderia Osona: Eric Boluña-Àlex Sàez i Sergi Moret-Joaquim Rabionet.
 
La categoria Open ha estat molt disputada. Victòria de Sergi Maza-Pol Dubois (Manfer Castelló), que han tret només 36 segons a Norman Principal-Esteban Vercruyssen (Manfer Castelló). Aquests últims han sumat uns punts preciosos que els hi han permès conquerir el títol, en detriment de Maza-Dubois, que han quedat segons al campionat. El tercer esglaó del podi l’ha ocupat, a dues voltes, Joel Esteban-Èric Fernández. També dos participants de l’Escuderia Osona en aquesta subcategoria, que han quedat setens i vuitens respectivament: Max Seidel-Martí Torra i Ari Mestres-Aitor Sierra.


 
Per últim, cap sorpresa a la categoria Serie. Gerard Andreu-Cristian Gorriz (Escuderia Osona) s’han proclamat campions, un títol que ja tenien a la butxaca, després d’aconseguir un segon lloc a casa. La victòria al Circuit d’Osona se l’han emportada els segons classificats del campionat, Raül Sánchez-Jordi Solé (Escuderia Premià), que han tret dues voltes als campions. A quatre voltes, han completat el podi Miguel Ángel Albert-Adrià Miranda. Els darrers representants de l’Escuderia Osona a la vetllada, Roger Bosch i Sergi Garcia, s’han classificat en setè lloc.
 
- Circuit de Móra d'Ebre, 17 de juliol
Circuit d'Alcarràs, 27 d'agost

-----------------
Copa Catalana de Miniresistència, 2016

- Móra d'Ebre, 3 d'abril
- Juneda, 15 de maig
- Zuera, 12 de juny
- Móra d'Ebre, 24 de juliol