Cucharrera i Solano, subcampions estatals de Supermoto
Actualitzat el 18/10/2016 17:47
El circuit d’Alcarràs ha acollit aquest cap de setmana la cinquena i última prova del Campionat d’Espanya de Supermoto, on s’havien de decidir tots els títols. El pilot de l’Escuderia Osona Francesc Cucharrera arribava com a líder de la categoria Open.
Però no ha pogut ser. Cucharrera ha patit una caiguda a les primeres de canvi a la primera mànega i llavors li ha tocat remuntar. A mitja cursa, ha topat amb un doblat i ha tornat a anar per terra, la qual cosa ha marcat tota la jornada, tal com explica ell mateix: “Tot s’ha complicat. He acabat masegat i en les altres mànegues no m’he sentit bé, ni físicament ni mentalment”.
 
Finalment, Cucharrera s’ha retirat a la primera mànega i ha aconseguit un segon i un tercer lloc a les altres dues. El pilot de l’MC Lleida David Giménez ha estat el vencedor de la cursa d’Alcarràs i s’ha emportat el títol. Cucharrera ha obtingut el subcampionat.
 
A la prova, hi han participat dos pilots més de l’Escuderia Osona: Xavier Rossell, que ha quedat 10è a la categoria Open; i Gerard Solano, que ha fet cinquè a la Master 35. Amb aquest resultat, Solano també queda subcampió de la seva categoria.