Blai Trias comença la Promovelocitat amb una contundent victòria al circuit d'Alcarràs
Actualitzat el 27/02/2017 18:34
El circuit d’Alcarràs ha acollit aquest diumenge, 26 de febrer, la primera prova de la Copa Catalana de Promovelocitat, en la que hi han participat una cinquantena de pilots. Entre aquests, cinc de l’Escuderia Osona, que han pujat al podi en quatre ocasions.
En PromoCat1 2 temps, victòria incontestable de Blai Trias (Escuderia Osona), que s’ha imposat en totes dues curses. El pilot de Taradell s’ha mostrat intractable i ha començat el campionat de la millor manera possible. D’altra banda, Marc Lera s’ha adjudicat una renyida segona posició del podi, en detriment de Jordi Antonio, que finalment s’ha hagut de conformar amb el tercer calaix del podi.
 
En PromoCat2 2 temps s’ha imposat el vigent campió de Promo3, Ivan Uceda, que ha demostrat que la seva fam de victòria no té límits. Després de fer el salt a la nova categoria, Uceda s’ha mostrat igual de competitiu que sempre. Ari Mestres (Escuderia Osona), amb dues segones posicions, i Pau Alsina han completat el podi. Dos pilots més del nostre club han participat en aquesta categoria, amb bons resultats: Mark Martínez ha fet quart i Oliver González, cinquè.
 
Pel que fa a la categoria PromoCat3 4.2, Aymon Bocanegra no s’ha desenganxat de la dinàmica positiva amb què va finalitzar la temporada passada. El pilot d’Hospitalet s’ha adjudicat amb contundència la primera cursa de l’any, deixant sense opcions a Xarly Méndez, segon, i Hugo Andreu (Escuderia Osona), tercer. 
 
La propera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat se celebrarà el 26 de març al circuit d’Osona.

- Classificacions de la cursa d'Alcarràs