Obertes les inscripcions a les 24 Hores de kàrting del Circuit d'Osona més internacionals
Actualitzat el 01/06/2017 08:31
El Circuit d’Osona, emulant les grans fites de circuits com Le Mans o Montmeló, organitza la tercera edició de les 24 Hores de kàrting amb karts de lloguer, enguany amb el nom de 24 Hores de resistència kàrting internacional. La prova està oberta a tothom que vulgui viure les sensacions d’un gran premi. La cursa se celebrarà el 22 i 23 de juliol.
Es tracta d’una cursa amateur oberta a tothom a partir de 18 anys, a particulars, grups d’amics, col·lectius, col·lectius Racing i empreses. No cal tenir llicència federativa. Els equips estaran formats per entre quatre i vuit pilots.
De la mateixa manera que l’Open Kàrting Osona Velocitat, el campionat també puntua per al SWS i els guanyadors tindran l’oportunitat de disputar la final a Le Mans.
- Inscripcions a les 24 Hores de resistència de kàrting
La cursa consta d'entrenaments lliures cronometrats i cursa. Els karts se sortegen, es pesen els pilots de cada equip i es llastren els vehicles per igualar les condicions. Són curses plenes d’estratègia on cada equip decideix quan repostar i fer els canvis de pilots respectius. Cada equip disposa d’un box.

Per anar escalfant l’ambient, podeu anar gaudint del vídeo de les 24 Hores de fa dos anys, a sota.

- Més informació, des del web del Circuit d'Osona
- Galeries de fotos de les 12 i les 24 Hores