Pep Bassas queda segon al Ral·li Ciutat de Cervera i consolida el liderat al Volant RACC
Actualitzat el 05/09/2017 19:23


Primera cita de la temporada sobre terra del Volant RACC / Trofeu MAVISA. En el Ral·li Ciutat de Cervera, la copa de promoció del RACC va tenir una bonica lluita per la victòria entre Jordi Salinas i el líder Pep Bassas (Escuderia Osona), en una prova que a més era puntuable per al Campionat d'Espanya de Ral·lis.
Salinas va aconseguir, en aquesta primera cita sobre terra del certamen, l'anhelada victòria que anava buscant des que va començar la temporada. Per fi les coses li van sortir bé, i amb Oscar Barrera com a navegant, i gràcies a una conducció sempre a l’atac molt ovacionada pels espectadors va dominar la prova lleidatana amb autoritat. Passat l'equador del campionat, Jordi confirma la seva remuntada i les seves intencions de victòria en les següents curses, encara que té molt difícil lluitar pel títol.

El jove pilot osonenc Pep Bassas va sumar un nou podi a Cervera al costat de l'experimentat copilot Manel Muñoz. Pep va començar la prova amb molt bon peu gràcies al millor temps assolit en el tram A1, però un incisiu Jordi Salines es va posar per davant des de la segona especial. A partir d'aquí Bassas-Muñoz van posar la mira en el campionat i van assegurar uns punts d'or que els situen més líders encara, tant en la general com entre els júnior.
 
Aleix Vila, el pilot de Solsona, afrontava el seu primer ral·li sobre terra amb la incògnita de saber on estarien els seus temps. Amb Marc Roca a les notes, va aconseguir estar en posicions de podi des de la primera especial. Descobrint la conducció sobre aquesta delicada superfície i alhora passant-ho bé, els integrants del Biela Club Manresa es van adjudicar un scratch i el seu quart podi consecutiu l'any del seu debut en la copa del RACC.
 
Classificació Ral·li Ciutat de Cervera - Volant RACC / Trofeu MAVISA
1. Salinas-Barrera (Peugeot 208 1.2 PureTech VR), 01:33:45.9. 
2. Bassas-Muñoz (Peugeot 208 1.2 PureTech VR) a 35.0. 
3. Vila-Roca (Peugeot 208 1.2 PureTech VR) a 1:14.4. 
4. Francolí-Aymerich (Peugeot 208 1.2 PureTech VR) a 3:25.9. 
5. Serratosa-González (Peugeot 208 1.2 PureTech VR) a 4:59.3. 

Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA
1. Pep Bassas, 121 punts. 2. Aleix Vila, 102. 3. Sergi Francolí, 80. 4. Jordi Salinas, 51. 5. Adrià Serratosa, 49. 6. Marc Paredell, 44. 7. Oscar Ortolà, 39. 8. Abel Barcons, 18. 9. Claudi Ribeiro, 12. 10. Aleix Teixidor, 10. 11. Pablo Suárez, 4.
 
------------
Campionat Volant RACC / Trofeu MAVISA
- Ral·li Empordà, 27 de maig