Carlos Daniel es proclama campió de l'SM Road a Móra d'Ebre, en un final de temporada d'infart
Actualitzat el 07/11/2017 18:05


El circuit de Móra d’Ebre va acollir el passat diumenge, 5 de novembre, la sisena i última prova de la Copa Catalana de Supermotard. Gran temporada dels pilots de l’Escuderia Osona, amb tres podis a la classificació final del campionat.
- Galeria de fotos de la Supermotard de Móra d'Ebre (FCM)
Bruno Moneyron va saber jugar molt bé les seves cartes per proclamar-se campió de Catalunya a l’SM4. El pilot francès, que arribava a Móra d’Ebre com a líder destacat de la categoria, va dosificar a la perfecció l’ampli avantatge de què disposava i sense forçar més del compte va aconseguir la tercera posició del podi que el convertia en nou campió a l’SM4. El guanyador de la cursa va ser Ignasi Sorribes, seguit de Daniel Carrau. El quart classificat va ser Xavier Rossell (Escuderia Osona), que va refermar així el tercer lloc al campionat.
 
Jordi Antonio va fer bons els pronòstics i va aconseguir el preuat Campionat de Catalunya en la categoria SM65. El pilot d’Alcanar va pujar al segon esglaó del podi, acompanyat d’Èric Fernández, primer, i Aitor Sierra (Escuderia Osona), tercer. Amb aquest resultat, Sierra ha mantingut el segon lloc del campionat, dos punts només per sobre de, precisament, Fernández, que ha quedat tercer.
 
D’altra banda, en la categoria Trofeu SM Road, Carlos Daniel (Escuderia Osona) es va proclamar campió de Catalunya en un desenllaç de cursa on va poder passar de tot. Daniel va començar la jornada amb bones sensacions i una segona posició, però l’amenaça de Jorge Climent es feia més que latent després d’endur-se el triomf en el primer assalt del dia. El desenllaç de la categoria SM Road s’havia de decidir en la segona màniga, i quan tots els focus estaven posats sobre el duel entre Climent i Daniel, va irrompre la figura d’Steward García, qui amb el seu triomf va evitar que Climent es proclamés campió de Catalunya. Amb aquest final d’infart, Daniel, que finalitzava la segona màniga tercer, s’emportava el títol.