L'Escuderia Osona clou la temporada amb sis títols i cinc podis als campionats catalans
Actualitzat el 26/12/2017 18:38

Els pilots i copilots de l’Escuderia Osona han tornat a signar aquest 2017 una de les millors temporades dels últims anys, amb sis títols: dos d’Albert Orriols i Lluís Pujolar, Pep Bassas i Manel Muñoz (foto), Carlos Daniel, Ramon Costa i Blai Trias. A més, els nostres equips han pujat al podi en la classificació final de cinc campionats catalans.
AUTOMOBILISME Albert Orriols, al costat del seu copilot Lluís Pujolar, ha superat amb escreix el terrible accident que va patir al Ral·li Osona, a mitja temporada, i ha fet el doblet al campionat català de ral·lis: campió absolut de ral·lis i Copa d'Asfalt.
També han signat una temporada brillant Pep Bassas i Manel Muñoz, que s’han imposat en el Volant RACC, la prova automobilística de promoció per excel·lència al territori català. El tàndem de l’Escuderia Osona ha guanyat cinc de les set carreres disputades.
Eslàlom Ramon Costa Gabarrós va guanyar el Campionat de Catalunya en la categoria de turismes, en mostrar-se molt regular en les tres proves disputades.

MOTOCICLISME Supermotard i Rieju Carlos Daniel es va proclamar campió de Catalunya en la categoria d’SM Road a l’última cursa, en un desenllaç d’infart. En aquesta especialitat, Xavier Rossell va aconseguir el tercer lloc a la classificació final d’SM4, i Aitor Sierra, el segon de l’SM65. Sierra també ha rubricat una gran temporada a la Copa Rieju, on ha quedat tercer.
Promovelocitat L’últim campió de l’Escuderia Osona en un campionat català és Blai Trias que va pujar a l’esglaó més alt del podi de la PromoRacc1 2 temps, en superar a la prova que tancava el campionat els 13 punts que li portava el fins llavors líder Joel Esteban. Per altra banda, Ari Mestres, a la PromoRacc2 2 temps; i Hugo Andreu, a la PromoRacc3, van aconseguir el subcampionat amb solvència, una cursa abans de finalitzar la temporada.