Cornet i Bassas debuten amb podi a la BKR2 del Campionat d'Espanya de Ral·lis
Actualitzat el 14/03/2018 17:18

La setena edició del ral·li Tierras Altas de Lorca va donar el tret de sortida aquest cap de setmana del Campionat d’Espanya de Ral·lis. El vencedor va ser el manlleuenc Xevi Pons.
Jan Solans i Mauro Barreiro van aconseguir la victòria en la Beca Júnior R2 (BKR2), en una competició en la que ja van participar l’any passat. El podi el van compartir amb dos equips que debutaven a la categoria, tots dos de l’Escuderia Osona: Ramon Cornet-Dani Noguer, en segon lloc; i Josep Bassas-Manuel Muñoz, en tercer.
 
La BKR2, que es va estrenar la temporada passada, és una competició de promoció adreçada a pilots de menys de 27 anys. Consta de sis proves, tres de terra i tres d’asfalt. El guanyador rep una beca per participar al Campionat d’Europa. A Lorca hi van participar vuit equips.
 
El ral·li va ser molt disputat: Cornet va tancar el crono a només 8,3 segons de Solans. El pilot osonenc va liderar la prova durant diversos trams, però va perdre més de mig minut en topar contra un arbre, la qual cosa el va fer caure fins la quarta posició. En el tram final, amb el recorregut més llarg, va remuntar fins a la segona posició, després de marcar l’scratx.

Bassas també va signar una gran actuació i va tenir a tocar el segon esglaó del podi, ja que va acabar a només 1,5 segons de Cornet.
 
“La nostra intenció es atacar durant els primers ral·lis, per veure fins a on podem arribar”, comenta Dani Noguer sobre la competició.