Lluc Bergadà guanya a Alcarràs i se situa líder de la Copa Rieju RS3
Actualitzat el 25/04/2018 17:40


Aquest cap de setmana es va celebrar la primera prova del Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV) al circuit d’Alcarràs, amb la participació de tres pilots de l’Escuderia Osona. 
- Galeria de fotos del Campionat del Mediterri a Alcarràs (FCM)
Carlos Gutiérrez (Escuderia Osona) va aconseguir un cinquè i un sisè lloc més que merescuts a les dues mànegues de la graella repleta de pilots de la categoria Open 600. El vencedor a les dues curses va ser el pilot local Ferran Torrento.

En la Copa Rieju RS3, amb els pilots més joves, ha estat Lluc Bergadà el que ha pujat al primer calaix del podi. El pilot de l’Escuderia Osona ha guanyat amb solvència la segona màniga i ha quedat tercer a la primera, on un grup de cinc pilots han arribat a la meta en un mocador. En la segona i tercera posició s´hi han col·locat Valentin Perrone i Izan Travieso. Amb aquest resultat, Bergadà passa a liderar el campionat, amb 41 punts, per 40 de Perrone.
 
En aquesta categoria també ha debutat un altre pilot del nostre club, Noah Segura, que ha signat una vuitena i una cinquena posició.