Galeries de Fotos

Bulletí


Lluc Bergadà assoleix el subcampionat de la Rieju RS2 amb un segon lloc a Calafat


El circuit de Calafat ha acollit aquest diumenge la darrera cursa de la temporada dels campionats del Mediterrani i Català de Velocitat, la Copa Catalana de Promovelocitat i del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques.
- Galeria de fotos de la prova de Calafat (FCM)
La jornada de competició ha estat marcada pel vent, que ha bufat amb força durant tot el matí. La darrera cursa de la temporada ha permès conèixer el nom de tots els campions de Catalunya de velocitat de 2018. 
 
Marc Vich ha certificat el doblet aconseguint el Campionat del Mediterrani i Català de Velocitat de la categoria Copa Rieju RS3. El pilot mallorquí ha estat el més ràpid de l’única cursa de la Copa Rieju que s’ha disputat a Calafat, ja que la primera s’ha hagut de suspendre a causa del vent. Vich ha completat una temporada per emmarcar, amb nou victòries i un gran talent sobre la Rieju RS3.

Lluc Bergadà (Escuderia Osona) s’ha classificat en segona posició, aconseguint així també el subcampionat, mentre que Luca Gottlicher ha tancat els calaixos del podi.
 
Actualitzat el 10/10/2018 20:05
   

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal