Marc Batlle remunta i aconsegueix una meritòria quarta posició al Catalunya RX 2019 a Montmeló
Actualitzat el 30/04/2019 18:23

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha viscut aquest cap de setmana una autèntica festa amb la final del World RX of Catalunya, la segona prova del calendari del FIA World Rallycross Championship. En la categoria de la Hot Wheels RX Star Race, el Car Cross, Marc Batlle ha signat una gran quarta posició.

Fi de setmana intens per al pilot de l’Escuderia Osona. En els entrenaments va marcar un tercer lloc i a les dues Q1 i Q2, dues segones posicions amb un bon ritme. A la semifinal, després d’un fort toc a la segona corba, va caure fins al penúltim lloc però, tot i tenir un braç de direcció malmès, va remuntar fins a la quarta posició. 
 
A la final A va sortir a la tercera fila, en sèptima posició, i va anar recuperant poc a poc fins arribar al quart lloc final.
 
La prova de Car Cross ha estat un dels grans entreteniments per als assistents, amb múltiples pilots locals i cares conegudes, com la de Dani Clos. L’expilot d’F1 ha signat un excel·lent segon lloc en la final, precedit per Oscar Palomo, el guanyador. Clos ha demostrat un ritme excel·lent en una disciplina a la qual ja es va enfrontar l’any passat. 
 
El novell del cap de setmana ha estat Pol Espargaró, que ha collit una destacable setena posició en la final. Gran paper del pilot de MotoGP, que ha demostrat que les seves habilitats de pilotatge sobrepassen el món del motociclisme. Entre els participants es trobaven més personalitats conegudes en el món de l’esport de motor, com Cristina Gutiérrez i Gerard Farrés.