Carlos Gutiérrez debuta al Mediterrani amb una victòria inapel·lable a l'SSP 600
Actualitzat el 03/06/2019 18:23

El circuit d’Alcarràs ha acollit aquest cap de setmana la primera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Velocitat, la segona del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques i la tercera del Campionat del Mediterrani de Velocitat.
- Galeria de fotos de la cursa (FCM)

L’asfalt del Segrià ha estat testimoni d’unes curses apassionants sota un sol de justícia. La temperatura, per sobre dels 30º, ha estat un dels elements a tenir en compte per als pilots al llarg de la jornada.
 
Tot i ser la tercera cursa del Mediterrani, dos pilots de l’Escuderia Osona han debutat al campionat: Carlos Gutiérrez i Manuel García.
 
En la categoria SSP 600 la victòria ha anat a parar a mans, precisament, de Carlos Gutiérrez el qual ha rodat a un ritme inabastable per cap dels seus rivals durant tota la cursa. Omar Marcet i Cayo Antolín, segon i tercer respectivament, han completat les posicions d’honor de la categoria. 
 
Per altra banda, Ferran Casas s’ha imposat de manera clara a SBK 1000. En aquesta categoria Manuel García ha signat una novena posició.