​Creatia Racing Team s’emporta un Open de Resistència multitudinari i de gran nivell
Actualitzat el 08/01/2021 10:45

Podi de les 3 Hores de kàrting. Foto: Escuderia Osona


Creatia Racing Team no ha tingut rival aquesta temporada a l’Open Kàrting de Resistència disputat al Circuit d’Osona. L’equip, amb un potencial de pilots enorme, ha guanyat amb autoritat les quatre úniques curses que s’han pogut celebrar a causa de la pandèmia.

Creatia Racing Team  ((Xavier Puigdelliura, David Solà, Jonathan Crespo, Lorenzo Urosa, Javier Garrido, Álex López i Bartolomé Cristian) ha aconseguit un total de 4.218 punts. La seva victòria més sonada ha estat la de les 24 hores, disputada el passat mes de setembre.

L’únic rival que l’hi ha pogut fer ombra ha estat Equip Open (Josep Bigas, Joan Salichs, Eduard Bertrana i Ivan Noguera), que s’ha classificat segon amb 3.402 punts.

El darrer calaix del podi l’ha ocupat MM Sports Racing (Alan Buliart, Daniel Guerra, Sergio Patiño, Dani Navarro, Marc Jubany i Kevin Jubany), amb 2.529 punts.

El campionat, tot i la seva brevetat, s’ha distingit per una participació de luxe, amb pilots de molt nivell, i una elevada inscripció, amb un total de 22 equips que hi han participat. 

- Classificació del campionat
 

Creatia Racing Team, guanyadors de la categoria de karts de lloguer de les 24 Hores de kàrting. Foto: Josep M. Montaner