​L’Escuderia Osona tanca una altra temporada atípica amb un títol i tres subcampionats
Actualitzat el 03/01/2022 19:49

Bona temporada dels nostres pilots. Foto: Escuderia Osona


Els pilots de l’Escuderia Osona han tornat a signar aquest 2021 una gran temporada en els campionats catalans, marcada un altre cop per les restriccions de la Covid. Aaron Fernández ha aconseguit el títol a la Supermotard, mentre que Lluc Bergadà, Joan Salvans i Albert Orriols han quedat segons a les seves respectives competicions.

MOTOCICLISME / SUPERMOTARD Aaron Fernández  ha completat una gran temporada a la categoria SM2, on s’ha emportat el títol, sent el gran dominador. El nostre pilot va guanyar el campionat una jornada abans de finalitzar. 

MOTOCICLISME / MINIMORTARD També ha rubricat un gran any el pilot Lluc Bergadà, en la categoria 160 Sèrie de la Minimotard. Ha aconseguit un treballat subcampionat.

AUTOMOBILISME / MUNTANYA Joan Salvans no ha pogut tornar a guanyar el títol del Campionat de Catalunya de Muntanya en la categoria de turismes, però ha aconseguit un subcampionat més que merescut. En totes les curses on ha participat ha quedat segon menys en una, la Pujada a la Trona, on va obtenir una victòria de prestigi. El campionat ha estat dominat per Jordi Gaig, que ha guanyat la resta dels ral·lis. 

AUTOMOBILISME / ASFALT Albert Orriols ha tingut ha tocar el títol del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, una competició que, en principi, no era el seu objectiu prioritari, però que a mesura que ha anat col·leccionant victòries s’ha convertit en una possibilitat més que real. De fet, ha guanyat quatre dels cinc ral·lis on ha participat i ha quedat a molts pocs punts del campió, Eduard Pons, que ha estat molt regular.