​Aleix Costa puja al podi del Campionat d’Espanya d’Autocross el dia del retorn de Marc Batlle
Actualitzat el 22/03/2022 17:41

Aleix Costa, a Motorland. Foto: CEAX


El circuit Motorland Aragó ha acollit aquest cap de setmana la primera prova del Campionat d’Espanya d’Autocross CEAX. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona: Aleix Costa i Marc Batlle. 

Bon ambient entre el públic i una alta participació. L’estat de la pista estava en unes condicions òptimes. 

Aleix Costa ha pujat al podi, en un meritori segon lloc en la categoria Júnior Car Cross, a menys d’un segon del guanyador, Pol Duran, de l’Escuderia Mollerussa. La tercera posició l’ha ocupada Miguel Gayoso, de l’Escuderia Ciudad de la Cerámica.

L’Aleix ha fet unes grans classificatòries, sempre en les primeres posicions. En la final, ha realitzat una gran sortida i s’ha situat en paral·lel amb el segon, que li ha guanyat aviat la posició, ja que tenia l’interior del traçat. El nostre pilot, però, l’ha tornat a passar al cap de tres corbes i ja ha mantingut la segona plaça fins al final.

El retorn d’un campió

Per altra banda, Marc Batlle ha tornat a la competició després de dos anys i cinc mesos. Ha participat en la divisió CarCross, la més nombrosa, amb 45 pilots.

Batlle ha signat uns bons entrenaments, amb una cinquena posició, i unes classificatòries irregulars, on s’ha vist penalitzat per un trencament del trapezi. Finalment, ha entrat a la final B, on havia de fer un dels tres primers llocs per accedir a la final A. No ha estat possible i ha acabat cinquè. 

Tot i això, Batlle es mostrava optimista: “Em quedo amb el bon ritme, l’evolució del car i les coses a millorar”. 

- Totes les classificacions de la prova de Motorland
- Més informació de les curses
 

Marc Batlle torna a la competició. Foto: CEAX