Fotos | Les obres del Circuit d’Osona encaren la recta final
Actualitzat el 27/04/2022 18:45

Un operari, treballant la capa inferior de l'asfalt. Foto: Escuderia Osona


Les obres de remodelació del Circuit d’Osona continuen a tota marxa, dins dels terminis previstos.  En aquest marc, l’Escuderia Osona ja està buscant personal i col·laboradors per tal de fer front a les demandes que s’hauran d’assumir en una infraestructura com aquesta.
- Galeria de fotos de les obres del circuit (autor: Escuderia Osona)
- Nous horaris d'oficina durant les obres del circuit

En aquests moments, s’està condicionant la capa inferior de l’asfalt. Es preveu que la pista estigui operativa a finals de maig o principis de juny. Hauran estat set anys de treballs, amb una Covid pel mig que ha retardat el projecte.

Un cop acabat el traçat, el nou circuit tindrà una longitud de 1.262 metres i nou metres d’amplada. La recta principal farà 132 metres i 10 metres d’amplada. Fins ara, el circuit tenia 940 metres de longitud i vuit metres d’amplada.

L’objectiu de la remodelació és el de construir una pista d’homologació internacional B, on es puguin disputar proves de primer nivell internacional. L’Escuderia Osona, gestora del circuit, preveu que, a més, les noves instal·lacions també generin més activitat de caràcter comercial, lúdic o professional.
 

La part nova del circuit ja està construïda. Foto: Escuderia Osona
 

Les màquines, en plena activitat. Foto: Escuderia Osona


El projecte en el seu conjunt encara no estarà acabat. En una primera fase, que es va tancar a principis de 2019, es van preparar els terrenys, adequar les instal·lacions i construir els desaigües. Aquesta segona fase, que inclou el traçat del circuit, s’haurà enllestit en tres mesos.

En un tercera fase posterior, el projecte contempla la construcció de nous equipaments o la millora dels actuals, per tal de complementar el circuit: parc d’assistència, boxes i paddock, torre de control, un edifici de serveis i un magatzem.

Tot i que el Circuit d’Osona resta tancat, les oficines romanen obertes per tal d’atendre els socis, col·laboradors i clients. Així, l'horari de les oficines fins que finalitzin les obres és de dimarts a divendres, de les 9 del matí a les 3 de la tarda. Fora d'aquest horari cal concertar cita prèvia trucant en horari d'oficina al 93 886 60 36 o bé per correu electrònic a info@circuitosona.com.

Necessitem personal i col·laboradors

L’Escuderia Osona ja ha començat a buscar personal per encarar la nova etapa que s’iniciarà amb l’estrena del nou circuit. Necessitarem treballadors de diferent tipologia, com administratius, vigilants o manteniment.

El club també fa una crida a nous col·laboradors / oficials per tal de gestionar les nombroses activitats esportives que s’organitzaran a partir d’ara.
 

Plànol de la nova pista del Circuit d'Osona. Foto: Escuderia Osona