​Garcia-Serra es queden a només 3 segons de la victòria en el Rallysprint Les Masies de Voltregà
Actualitzat el 17/05/2022 17:43

Carles Garcia-Xavier Serra, a tot gas. Foto: Josep M. Montaner


El Rallysprint Les Masies de Voltregà va ser la prova que va obrir dissabte la llauna de l'esperat MotorFestival Les Masies de Voltregà, amb modalitats de velocitat, regularitat sport i regularitat. Dia assolellat.

La  cita, organitzada  per  V-Line.Org, juntament amb l'Ajuntament de Les Masies de Voltregà, va constar de dos trams (Trona-Orís i La Vola-St. Pere), amb dos passades a cada un d’ells. Els participants van completar un total de 33,28 km cronometrats.

Xavier Domènech-Susana Cercadillo (Porsche 997 GT3 RS) van aconseguir marcar tots els escratx de la prova, però una penalització els va deixar sense opcions de podi. D'aquesta manera, uns ràpids Jordi Oliva-Sara Oliva (Peugeot 205) no van desaprofitar l'oportunitat de donar gas a fons per a convertir-se en els vencedors de la prova, seguits d’uns combatius Carles Garcia-Xavier Serra (BMW M3 E36), de l’Escuderia Osona, a només 3”1, i Daniel Sucarrat-Paula Sucarrat (Renault Clio Sport Ragnotti), ja a més de mig minut.

Un dels grans animadors de la prova va ser el tàndem del nostre club Josep M. Soler-Josep R. Ribolleda (Porsche 997 GT3), que va ocupar els primers llocs fins al segon bucle, on va haver d’abandonar per una avaria.

Gran participació de l’Escuderia Osona, amb bons resultats en un ral·li amb una participació  molt elevada (una cinquantena de cotxes). Albert Zanini-Emili Aldoma van aconseguir una meritòria vuitena plaça.

Ja més endarrere, els equips de l’Escuderia Osona que van acabar la prova són: Joan Camprubí-Eric Escalonio (23è lloc), Ivan Hermoso-Laura Hermoso (32è), Eduard Tuneu-Josep Marmol (34è), Jordi Casademunt-Marc Casademunt (35è) i Ignasi Contijoch-Xavier Mitjavila (38è).

Classificació del ral·li
 

El ral·li transcorre per paratges esplèndids.. Foto: Josep M. Montaner