Josep M. ​Soler fa podi a la XVII Pujada a la Trona
Actualitzat el 17/05/2022 18:18

Soler, bon coneixedor de la pujada. Foto: Josep M. Montaner

Un total de 69 vehicles han disputat aquest diumenge la XVII Pujada a la Trona, cita puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya i emmarcada dins del MotorFestival Les Masies de Voltregà. La prova estava organitzada per V-Line Org i l'Ajuntament de la localitat osonenca. El vencedor ha estat Jaume Guitart (Demon Car).

En la categoria de turismes, brillant actuació de Josep M. Soler (Escuderia Osona), que amb el seu Porsche 997 GT3 va pujar al tercer esglaó del podi, darrere de Joan Salvans i Enric Perelló. David Roquer, del nostre club, també va signar un espectacular cinquè lloc.

Dos representants més de l’Escuderia Osona: Iñaki Eguzkiza i Josep M. Martínez, que van quedar quart i setè en FX.

L’Escuderia Osona també va estar present en la prova de regularitat. En regularitat sport, Marc Pedrosa i Marcel Bajo van marcar el quart i el cinquè lloc; i en la regularitat, Josep Casanovas el desè. Els vencedors de les dues proves respectivament van ser Joaquim Gummà i Ramon Martí.