Laura Vilagrà visita les instal·lacions del Circuit d'Osona just abans de la reobertura
Actualitzat el 24/06/2022 12:20

El nou circuit ofereix diverses possibilitats d'ús. Foto: Govern


Laura Vilagrà va visitar aquest dijous les instal·lacions del Circuit d'Osona, uns dies abans de la reobertura de l’equipament, el proper 1 de juliol. La consellera de la Presidència del Govern de la Generalitat és va mostrar gratament sorpresa per les obres realitzades.

“Vic és una ciutat important pel país, des d'un punt de vista esportiu també. Des del Govern fem una aposta clara per l'esport i per això també visitem els equipaments dels diferents  territoris com avui el Circuit d’Osona”, ha declarat Vilagrà a les xarxes socials.
 

Laura Vilagrà ha donat una volta sencera al circuit. Foto: Govern


A la visita també hi han estat presents altres personalitats, com el president de l’Escuderia Osona, Joan Panadès;  l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit. Els ha acompanyat Belén García, pilot que competeix a la Fórmula 4 i que està considerada una de les millors del món. El seu punt de referència i d’entrenament és el Circuit d’Osona.

Els visitants han donat una volta a peu al circuit i llavors han escoltat les explicacions de Panadès sobre les diverses opcions que ofereix l’equipament. Per acabar la vetllada, tots s’han fet una fotografia junts al podi.