​El Circuit d’Osona adquireix 24 noves unitats del revolucionari i innovador kart Sodi RT10
Actualitzat el 10/02/2023 11:19

El Circuit d’Osona ha adquirit 24 noves unitats de kart del model RT10 Sodi, que s’utilitzaran per a les proves de l’Open, tant de velocitat com de resistència. La presentació dels vehicles es farà el diumenge 19 de febrer, a les 12 hores. A l’acte també es lliuraran els premis de l’Open de Velocitat 2022.
- Inscripcions a la primera cursa de l’Open de Velocitat, el 26 de febrer, amb els nous karts

L’estrena dels vehicles tindrà lloc el diumenge 26 de febrer al matí, en la primera prova de l’Open de Velocitat 2023. Us ho perdreu?

Dissenyat pels equips d’I+D de Sodi, l’RT10 es el resultat d’una evolució de 40 anys d’experiència i ofereix noves sensacions. Precisió als revolts, comoditat de direcció i diversió són les paraules clau d’aquesta innovació que canviarà l’experiència dels pilots aficionats i experimentats. 


Amb els seus nous pedals ajustats i dissenyats per a la comoditat dels pilots, dels seus protectors de lliscament integrals patentats, el seu sistema únic de seient, la seva direcció de cardan i moltes altres innovacions,  el Sodi RT10 també combina diversió i comoditat amb seguretat.

A nivell estètic, una nova carrosseria associada a un nou morro tipus F1 completen les innovacions tecnològiques. Aquesta innovadora carrosseria facilitat l’ús i el manteniment del kart gràcies a les seves nombroses peces desmuntables.

- Els nous karts, en tres dimensions
 

El calendari del 2023

A l’acte de presentació dels nous karts també es lliuraran els premis de l’Open de Velocitat 2022. Recordem que els vencedors van ser Sergio Carando, Xavi Puigdelliura, Joel Gonzálvez i Aitor Alcázar, en les categories de l’Open 40, sènior, promoció i júnior respectivament.

A la matinal també es presentarà el calendari de l’Open de kàrting durant el 2023, amb vuit curses de velocitat i vuit més de resistència. Destaquen les 12 Hores, que es disputaran el 8 de juliol.

Més informació i inscripcions, al telèfon del Circuit d’Osona: 93 886 60 36.