​Jordi Tió i Joan Camprubí acaparen el podi de la categoria 2 de la Pujada a la Trona
Actualitzat el 17/05/2023 19:16

Podi de l'Escuderia Osona a la categoria 2. Foto: Jordi Tió

Les Masies de Voltregà va acollir aquest diumenge, 14 de maig, la XXVIII Pujada a la Trona, organitzada per V-line Org, amb la col·laboració de Cerdanya Racing i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories. Bon paper dels representants de l’Escuderia Osona.

La prova comptava amb 76 vehicles inscrits. Els cotxes tenien dues mànigues d’entrenaments i dues de cursa a la carretera BV-4608, amb una llargària de 5.744 quilòmetres i un desnivell de 234 metres.

A la categoria 2, domini total dels pilots de l’Escuderia Osona. El primer lloc el va ocupar Jordi Tió, amb un Renault Clio Sport 2.0 16V, seguit de Joan Camprubí, amb un Seat Leon Cupra R. Joan Barrios, de l’Escuderia Motor Terrassa, va completar el podi al costat dels dos representants del nostre club.

Per la seva banda, David Roquer també va signar una bona pujada en el grup FX, on va quedar tercer. Corria amb un Renault Super 5 GT Turbo.