​Puigdelliura i Rodas guanyen les 2 Hores
Actualitzat el 26/11/2023 13:14

La prova ha estat molt competida. Foto: Josep M. Oliver


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 26 de novembre, les 2 Hores de kàrting, vuitena  prova de l’Open de resistència. L’equip vencedor ha estat SK2, amb Xavier Puigdelliura i Albert Rodas, que han donat 96 voltes.
- Galeria de fotos de les 2 Hores de kàrting (autor: Josep M. Oliver)

Matinal ennuvolada al Circuit d’Osona, de plena tardor. Cursa puntuable per a les SWS en la que hi han participat un total de 28 equips i 56 pilots, dos per cada equip. 

Bon ambient durant tot el matí. La prova ha coincidit amb la celebració dels 25 anys del Circuit d’Osona, que ha comptat amb la presència de col·laboradors i amics de l’Escuderia Osona. 

En la categoria absoluta, màster SWS RT10, SK2 ha compartit podi amb Tutel Team (Héctor López i Héctor Miracle), que han creuat la meta a mig minut dels vencedors i en la mateixa volta; i ja a una volta, els tercers classificats, Original Rangers (Xavi Cantos i Maksym Yakushko).

També es disputava la categoria gentleman, amb karts RT8. Joma Racing, amb Max Llobet i Joel Alonso, ha estat el primer classificat i quart de l’scratx, amb un total de 95 voltes. Segon ha estat l’equip Navaja Racing Team, amb Roger Parellada i Marcos Jiménez; i tercer, Los Turbuñecos, amb Adrian Nebot i Unai Pineda.

- Més informació i classificacions de l’Open de resistència
 

La sortida de les 2 Hores, sempre espectacular. Foto: Josep M. Oliver