​Lluís Fuentes, Carles Mandome, Bru Freixa i Èric González, guanyadors de l’Open de velocitat 2023
Actualitzat el 22/12/2023 09:17

Bru Freixa ha guanyat l'última prova i el campionat. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona ha acollit aquest dissabte, 16 de desembre, la vuitena i última prova de l’Open Kàrting Velocitat. La cursa ha servit per decidir els campions de l’Open d’enguany: Lluís Fuentes, Carles Mandome, Bru Freixa i Èric González.

La participació ha tornat a ser molt alta. En total han corregut 74 pilots: quatre a júnior, 11 a Open 40, 18 a promoció i 41 a sènior, la categoria més concorreguda, on s’han disputat dues sèries.

A l’Open 40 el vencedor ha estat Carles de Bolós, que ha tingut un frec a frec molt intens amb Roberto Mendoza, segon classificat. Ha completat el podi Lluís Fuentes, qui precisament s’ha emportat el títol amb 492 punts. Ha estat un campionat molt ajustat, que no s’ha decidit fins a l’última cursa: Carles de Bolós ha quedat segon amb 487 punts.

Pel que fa a la sènior, el vencedor en la prefinal i final ha estat Xavier Puigdelliura. El segon lloc l’ha ocupat Albert Rodas i Aleix Costa. També ha estat molt emocionat el campionat en aquesta categoria: el guanyador ha estat Carles Mandome, amb 497 punts, que no ha disputat l’última cursa. Qui si ha corregut ha estat el segon classificat, David Solà, que només ha pogut signar el vuitè lloc a la prova i no ha sumat els punts necessaris per arravatar-li el títol a Mandome (s’ha quedat amb 494).

A la promoció, Bru Freixa ha guanyat amb autoritat, mentre que les altres dues places del podi se les han repartides amb els mateixos punts Aitor Alcázar i Marc Beltran. Bru Freixa també ha estat el vencedor de l’Open, amb dues victòries en les set curses que ha disputat. 

Per últim, la categoria júnior està liderada per Eric González, que s’ha emportat la prova i el campionat.  Pablo Ibáñez i Gerard Bassas (segon del campionat) han completat el podi per aquest ordre. 

Moltes felicitats a tots els vencedors i els participants. Us esperem l’any que ve!

- Tots els resultats de l’Open de Velocitat 2023