​Enduranc Racing Team guanya amb solvència l’Open de resistència 2023
Actualitzat el 22/12/2023 11:10

Les curses de resistència han estat molt disputades. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona va acollir el passat 26 de novembre les 2 Hores de kàrting, vuitena i última prova de l’Open de resistència. Després d’aquesta cursa, la classificació del campionat ha quedat de la següent manera: primer, Endurance Racing Team; segon, Rangers Team; i tercer, Endurance Racing Team ERT.

L’Open de resistència puntua per a les SWS i els guanyadors tenen l’oportunitat de disputar la final a un circuit internacional.

Endurance Racing Team ha estat el dominador absolut del campionat, amb 6.077 punts i cinc victòries en les sis curses disputades. Només va quedar segon a les 12 Hores. El formen un equip de 10 pilots entre els que hi ha Miki Santamaria, Aleix Costa, Jordi Pujol, Eduard Bertrana, Nil Bertrans i Joan Torres.

El segon esglaó del podi ha estat per a Rangers Team, amb 3.959 punts en les cinc curses que ha disputat. L’equip ha signat una segona i una tercera posició a dues 3 Hores. El formen, entre d’altres, els pilots Héctor Bailón, Cristian Ybarra, Arnesikhin Roman, Miguel Gorjón, Tiago País i Álvaro Lleonart.

El tercer calaix del podi l’ha ocupat Endurance Racing Team RT, amb quatre curses disputades i 3.384 punts. La seva targeta de presentació són dos segons llocs a les 6 i 2 Hores. Els pilots que han corregut al Circuit d’Osona han estat Edu Bertrana, Nil Bertrana i Marc González.

Moltes felicitats a tots ells i a tots els participants. Us esperem l’any que ve!

Tots els resultats i classificacions