L’Escuderia Osona reuneix tots els seus oficials
Actualitzat el 07/02/2010 20:55


A la trobada anual, que s’ha fet al Circuit d’Osona, hi han participat 58 oficials. Hi ha hagut cursets de seguretat, extinció d’incendis i primers auxilis. Unes mànigues de kàrting entre els assistents han tancat la jornada.
- Galeria de fotos de la jornada

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, dia  7 de febrer, la trobada anual d’oficials que col•laboren amb l’Escuderia Osona. La reunió, que ha començat a les 9 del matí, ha congregat un total de 58 oficials.

La presentació de la jornada i la benvinguda han anat a càrrec de Ramon Varela, responsable de la Comissió Esportiva de l’Escuderia Osona. Varela ha agraït “l’esforç i la col•laboració” de tots els presents que fan possible la realització de les curses.

Tot seguit, Manel López, adjunt de la Comissió Esportiva, i Xevi Serra, responsable dels oficials, han presentat els ponents de la jornada, que han impartit diversos cursets. Han començat  Josep Blancafort, en l’àmbit de seguretat, i Pius Dòniga, cap dels Bombers de la Generalitat de Mollet, en el d’extinció d’incendis. Aquesta darrera activitat ha inclòs la utilització d’extintors amb focs simulats, entre els que hi havia el d’un vehicle. Finalment, ha estat el torn del Dr. Josep Maria Ferrer, que ha impartit una classe de primers auxilis. Posteriorment, s’ha dedicat un apartat al reglament esportiu amb les ultimes novetats de l’annex J i el repàs de les actuacions dels oficials tant en circuit com en ral•li.

La cloenda ha consistit en unes mànigues de kàrting preparades per a l’ocasió i un dinar al restaurant del circuit.