Juvanteny guanya la Copa Regularitat del Ral·li Osona i De Ferrer referma el seu liderat
Actualitzat el 08/07/2012 07:58
Un total de 18 pilots, set de l'Escuderia Osona, han participat aquest dissabte 7 de juliol a la Copa de Catalunya de Regularitat Sport que s’ha disputat en el marc del 44è Ral·li Osona (a la foto, De Ferrer, al tram de la Trona).
La cursa ha començat a clarificar les primeres posicions del campionat. El vencedor ha estat l’equip de J. Juvanteny - Q. Turon, amb un Peugeot 205 Maxi. El segon lloc ha estat per al tàndem de l’Escuderia Osona, J. de Ferrer - L. de Ferrer (a la  foto, a sota), pare i fill, que refermen així el seu liderat a la classificació general de la Copa Catalunya, ja que el seu màxim rival, J. Vilatarsana, només ha pogut fer cinquè. El tercer lloc del podi l’ha ocupat S. Juvanteny - J.Cabaní.

La cursa ha estat molt emocionant i, de fet, només s’ha decidit en els dos trams finals, a Alpens-les Lloses i la Costa dels Gats (fins en aquest moment, hi havia 10 equips que encara podien aspirar a la victòria). “Ha estat un ral·li on ha predominat la tècnica sobre la velocitat, amb trams molt selectius i exigents, gens fàcils”, expliquen des de l’organització.

Pel que fa a la resta d’equips de l’Escuderia Osona, bon paper d’A. Trasserra-J. Trasserra, M. Blancafort - M. Suriñach i J. Blancafort - J. Vilaseca, que s’han classificat en setè, 11è i 12è lloc respectivament, però sempre han estat lluitant per les primeres places.

Més lluny ja, a la part baixa de la graella, hi trobem la resta dels nostres equips: X. Codina – X. Casas, J. Casanovas – X. Molist i P.Piñero – J. Piñero.

- Classificació oficial del ral·li
- Tota la informació i fotos del Ral·li Osona


J. Juvanteny, guanyador de la cursa, en el tram del Circuit d'Osona