Carles Llinàs passa a liderar el català de terra
Actualitzat el 09/04/2014 20:35


Carles Llinàs i Kiko Torra (foto) van aconseguir la segona posició a la 5a edició del Ral·li Pla d’Urgell, disputat el passat dissabte, 5 d’abril. Aquesta era la tercera prova del Campionat de Catalunya i la segona sobre terra. El tàndem de l’Escuderia Osona, amb aquest resultat, es col·loca líder de la classificació de terra.
El recorregut total del ral·li era de 175,21 km, dels quals una mica més de 69 eren de velocitat. Els quilòmetres cronometrats estaven repartits en cinc especials (dues de diferents).

Llinàs va guanyar dos dels tres trams curts, per sobre del vencedor, un intractable Joan Vinyes, que va guanyar la resta. El pilot andorrà ja va demostrar el seu potencial en el passat Ral·li Esprint Sant Julià, on va vèncer. L’equip osonenc va quedar a 33 segons de Vinyes.

En tercer i quart lloc es van classificar Xavier Domènech i Josep M. Membrado, dos dels grans favorits per al títol d’enguany. Menys sort va tenir l’altre equip de l’Escuderia Osona, format per Albert Orriols i Manel Muñoz, que van haver de conformar-se amb un setè lloc.

El ral·li era també la primera prova puntuable per al Volant RACC. Ramon Cornet i Xevi Serra, de l’Escuderia Osona, van debutar amb un meritori tercer lloc.

- Classificació del ral·li
- Classificacions per trams

--------------------------
Campionat de Catalunya de ral·lis
- Ral·li de la Terrissa, 22 de març
- Ral·li Pacha-La Pineda


Xevi Serra i Ramon Cornet