Un regular Alex Millán aconsegueix el segon lloc a la Promovelocitat a Menàrguens
Actualitzat el 19/04/2014 10:30
El circuit lleidatà de Menàrguens va viure el 6 d’abril la segona cita de la Copa Catalana de Promovelocitat RACC. Hi van participar cinc pilots de l’Escuderia Osona.
A Promo RACC 2, Brian Guarino va ser el primer classificat a l’acabar tercer de la primera màniga i guanyar la segona, per davant d’un regular Alex Millán, de l’Escuderia Osona, que va marcar dues segones posicions. Adonais Villa va completar el podi, després d’imposar-se a la primera cursa en un ajustat final on només va entrar amb una diferència de quatre mil·lèsimes sobre Millán. Amb aquest resultat, el nostre pilot es consolida al segon lloc de la classificació del campionat, a només 3 punts de Guarino. Blai Trias, també de la nostra escuderia, va marcar un novè i un setè lloc a les dues mànegues.

A la categoria de Promo RACC 1, dos pilots més de l’Escuderia Osona: Eduard Melgar, que va fer un novè i un 11è lloc en l’scratx final; i Arnau Plana, que va signar un 13è i un 12è lloc. Melgar participa en la subcategoria de 4 temps, on només hi havia dos pilots, i va fer un primer i un segon lloc.

A Promo RACC 3, el pilot de l’Escuderia Osona Max Sànchez va aconseguir un tercer lloc en la categoria 4.2 llanta 6,5”, després de fer un setè i un cinquè è lloc a la cursa global.

- Totes les classificacions

-----------------
Campionat de Catalunya de Promovelocitat
- Alcarràs, 16 de març