L'equip de Ferrer pateix un accidentat Ral·li de la Llana, però amb bon final
Actualitzat el 19/04/2014 10:20
La desena edició del Ral·li de la Llana de clàssics es va disputar el passat 12 d’abril, amb la participació de dos equips de l’Escuderia Osona.
El ral·li tenia quatre trams que feia molts anys que no es feien: Bigas i Riells, Sant Miquel del Fai, Gallifa i Granera (aquest últim es va disputar en moll, la resta en sec).
Sergi Bajo i Sergi Tort, amb un BMW 320 E30, es van classificar en sisena posició, a 3’05”9 del tàndem vencedor, Xavier Domènec i Xavi Moreno, del Moto Club Sabadell. Per altra banda, l’equip format per Josep M. de Ferrer i Llorenç de Ferrer, amb un Porsche 911 SC, va quedar novè a l’scratx i sisè a la seva categoria. Els de Ferrer debutaven en la modalitat de velocitat en clàssics.

Sant Miquel del Fai es va neutralitzar en la primera passada perquè que el pilot J. Rodenas va patir una aturada cardíaca. L’equip dels de Ferrer anava al darrera i li van poder fer les maniobres de reanimació. Posteriorment, va actuar el SEM. A hores d’ara, el pilot esta sa i estalvi, fora de perill.

- Classificació del Ral·li de la Llana